Pretraga

Poslušajte novi Psyev hit ‘Gentleman’

A- A+

Dugoočekivani nastavak hita ‘Gangnam Style’ jutros je ugledao svjetlo dana. Psy je konačno objavio novu pjesmu ‘Gentleman’ koja se po strukturi i ne razlikuje previše od ‘Gangnam Stylea’. Navodno je bio pod velikim pritiskom da što prije izda novu pjesmu.

Koreanac Psy nije prestao s radom, a danas je objavio dugo najavljivan novi hit ‘Gentleman’. U razgovoru povodom objave pjesme priznao je kako je iznimno teško napraviti nastavak nakon što je ‘Gangnam Style’ bio planetarno popularan. Svejedno, poslušajte novi Psyev hit i sami odlučite.

Mnogo electro housea, dinamičan plesni ritam i niz ponavljajućih stihova – odrednice su to Psyevog hita ‘Gangnam Style’, ali i nove pjesme ‘Gentleman’. Primjećuje se da pjevač nije htio previše eksperimentirati, obzirom da je otkrio pobjedničku formulu prilikom stvaranja ‘Gangnam Stylea’.

Možda nije revolucionarni hit, no navodno je pjevač bio pod nizom pritisaka kako bi napravio novu pjesmu koja bi se puštala u klubovima i na radijima, prenosi Daily Beast.