Pretraga

Video: Nastup ovog četverogodišnjaka obara sve rekorde gledanosti

A- A+

Četverogodišnji Tristan svojim je nastupom u emisiji ‘Belgium’s Got Talent’ oduševio žiri, ali i brojne gledatelje diljem svijeta. Ujedno je najmlađi natjecatelj koji se prijavio u popularnu emisiju, a snimka njegova nastupa koja je završila na YouTubeu obara sve rekorde gledanosti. Stoga provjerite Tristanov nastup zbog kojeg je postao prava atrakcija.

Foto: Screenshot YouTube

Emisije u kojima je četveročlani žiri u potrazi za neobičnim talentima među najpopularnijima su u svim zemljama gdje su se producentske kuće odlučile na snimanje vlastite verzije. ‘Belgium’s Got Talent‘ naziv je belgijske inačice ove emisije natjecateljskog tipa, a četverogodišnji Tristan je razlog zbog kojega je u posljednjih nekoliko dana još više porasla njena popularnost.

Izdvojeni članak

Najuplakaniji natjecatelj X Factora

Sa samo četiri godine, Tristan je najmlađi natjecatelj koji je na bini spomenute belgijske emisije pokazao svoj talent. Nastupom je oduševio članove stručnog žirija, prisutnu publiku, ali i sve gledatelje ispred malih ekrana.

Potpuno je samouvjereno otplesao koreografiju ‘Gangnam Stylea‘ nakon čega je zadobio naklonost žirija i višemilijunske publike. Snimku njegova nastupa objavio je na YouTube kanal VTMvideo te je skupio preko 3 milijuna i 200 tisuća pogleda. Među komentarima koje su ostavljali korisnici pronaći ćete samo riječi hvale i oduševljenja slatkim četverogodišnjakom.