Pretraga

Visoka 158cm, a teška 20 kg

A- A+

Tko od vas nije pomislio da je pretjerao s hranom i nakupio višak kilograma? Od sutra sam na dijeti – najučestalija je izjava mladih osoba u današnje vrijeme. Dijeta sama po sebi ima negativna prizvuk, no problem je upravo u shvaćanju iste kao pretjernog izgladnjivanja pa sve do same anoreksije. Donosimo vam slučaj Ksenije Bubenko koja je u svojih 20 godina dostigla težinu od samo 20 kilograma.

Ksenija Bubenko, 20-godišnja djevojka iz Jekaterinburga, visoka je 158 cm i teži 20 kg. Ruska javnost je bila šokirana objavom njenih slika i javnim zagovaranjem mršavosti. Mlada Ruskinja je osmislila vlastiti način ishrane za skidanje kilograma nazvan Victory.

Prije nekoliko godina proglašna je najljepšom mršavom Ruskinjom, i time oborila ruski rekord. Danas ima velik problem jer osim ekstremne anoreksije, prema mišljenju liječnika prijeti joj i teška depresija i kamenac u bubregu. Do sad su svi mediji prenosili da je Ksenija unatoč svojoj bolesti presretna svojim izgledom, no kako doznaje Jutarnji list, užasno je nesretna jer je shvatila da se bori s teškom i opakom bolešću.