Pretraga

Zabrinuti roditelji žele otkaz ravnateljice koja sluša Iron Maiden: ‘Propagira sotonizam’

A- A+

Protiv ravnateljice jedne srednje škole u Kanadi zabrinuti roditelji su pokrenuli peticiju za njezinu smjenu. Roditeljima učenika te škole smeta što ravnateljica sluša heavy metal glazbu, odnosno bend Iron Maiden. Učenici su onda su pokrenuli vlastitu peticiju kako bi ravnateljica ostala u njihovoj školi.

Foto: Facebook

Nekolicini roditelja zasmetala je ravnateljica srednje škole u kanadskoj provinciji Ontario u koju idu njihovi učenici. Na društvenim mrežama pronašli su fotografije ravnateljice Sharon Burns na kojima se vidi da voli heavy metal glazbu, a ponajviše bend Iron Maiden, piše The Independent.

‘Ravnateljica javno propagira sotonizam’

Pokrenuli su peticiju kako bi ravnateljica dobila otkaz jer sluša bend koji, prema riječima ogorčenih roditelja, ‘propagira sotonizam‘. Peticiju je potpisali više od 500 ljudi, no danas više nije dostupna na internetu.

– Duboko smo uznemireni što je pokazala sotonske simbole i svoju vjernost sotonskim običajima na društvenim mrežama, a što svi učenici mogu vidjeti, pisalo je uz peticiju roditelja.

Dodali su i kako im ne smeta što ravnateljica sluša takvu glazbu, već zato što je na fotografiji javno pokazivala znak koji je sama izradila, a na kojemu je bio istaknut broj 666, prenosi The Independent. Taj broj nalazi se i na omotima nekih albuma Iron Maidena.

Izdvojeni članak

Učiteljica iz susjedne države dobila otkaz jer se nije željela cijepiti ni testirati za posao

Učenici skupili više od 23 tisuće potpisa da ravnateljica ostane u školi

Kao odgovor na ovakav potez roditelja, ostali učenici su pokrenuli ‘kontra peticiju‘ u kojoj zahtijevaju da ravnateljica ostane na svojoj poziciji. Tu peticiju je potpisalo više od 23 tisuće ljudi.

– Smiješno je da svega par roditelja o njezinoj ulozi ravnateljice procjenjuje samo na temelju objave na Instagramu. Srednja škola Eden javna je škola. Nije kršćanska škola. Ako vam se ne sviđa ravnateljica škole vašeg djeteta, unuka, rodbine itd., pošaljite ih u drugu školu. Ravnateljica je uložila toliko napora da podsjeti učenike da je naša škola raznoliko mjesto, stoji u opisu peticije za ostanak ravnateljice.

Također, kod peticije piše i da je ravnateljica cijelu sobu pretvorila u sobu za molitvu za studente koji prakticiraju druge vjere osim kršćanstva, poput islama.

– Učinila je školu sigurnim prostorom za toliko ljudi. Ona ne širi ništa osim ljubavi i dobrote, vjerojatno je jedna od najboljih i najomraženijih ravnateljica koje je škola ikad imala, piše u peticiji.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap