Pretraga

Zagrebačka gimnazija organizira božićni sajam i pozivaju sve da im se pridruže

A- A+

XVI. gimnazija u Zagrebu organizirat će svoj božićni sajam te pozivaju sve da im se pridruže. Na sajmu ćete moći kupiti razne darove, kušati ukusna jela, kolače i pića, a školski zbor će izvoditi prigodne pjesme. Svi prihodi prikupljeni na ovom sajmu, bit će donirani u humanitarne svrhe te za potrebe učenika ove gimnazije.

XVI. gimnazija

XVI. gimnazija | privatna arhiva

XVI. gimnazija na svom je Facebook profilu objavila da poziva sve da im se pridruže na njihovom božićnom sajmu koji će se održati 21. prosinca s početkom u 18 sati.

Sajam će imati raznolik program na kojemu će prigodne božićne pjesme izvoditi školski zbor, a posjetitelji će moći kušati ukusna jela, kolače i pića. Također, sve će učionice biti ukrašene u božićnom duhu.

Osim toga, oni koji još nisu kupili poklone, to će također moći obaviti na sajmu i to po povoljnim cijenama. Svi prihodi koji budu ostvareni na ovom božićnom sajmu, bit će donirani u humanitarne svrhe te za potrebe učenika ove gimnazije.

Također, iz ove gimnazije pozivaju i na božićni koncert učenika iz njihove škole, Klasične gimnazije, VII. gimnazije i Tehničke škole Zagreb. Taj će se koncert održati 19. prosinca u 20 sati u Crkvi sv. Obitelji na Aveniji Marina Držića 31 u Zagrebu.