Pretraga

Želite prvi vidjeti novi spot zagrebačkih repera High5? Potražite najbliži NFC plakat i livestreamajte ga do mile volje

A- A+

Svoj novi singl naziva „Nema da nema“ dečki iz hip-hop senzacije High5 predstavili su na sebi svojstven, originalan način. Na tajnom koncertu u zagrebačkom kultnom noćnom klubu „Klub“, premijerno su izveli novi singl pred najvjernijim fanovima, a uz pomoć Vipneta putem livestreama pratili su ih fanovi iz cijele Hrvatske i tako prisustvovali prvom live Instagram koncertu! Popularni reperi otišli su korak dalje pa video spot za novi singl, od danas možete pogledati širom Hrvatske – i to direktnim streamanjem s NFC plakata.

Kako to funkcionira? Polijepljeni plakati opremljeni su NFC tehnologijom, tako da fanovi dodirom plakata sa svojim pametnim telefonom koji posjeduje NFC automatski dobivaju pristup ekskluzivnom sadržaju. Kako i oni ostali ne bi bili zakinuti, novi video spot moguće je pogledati i skeniranjem QR koda s pametnih plakata koji su postavljeni na javnim mjestima i Vip centrima u Zagrebu, Osijeku, Splitu, Rijeci, Karlovcu, Puli, Sisku i Slavonskom Brodu.

Pretpremijeru spota omogućuje Vipnet, lider u inovacijama na telekom tržištu, ujedno i posebno orijentiran prema mladima i njihovim potrebama, koji u sklopu nove ljetne Vipme prepaid kampanje svojim mladim korisnicima poklanja 10 puta više megabajta uz svaku nadoplatu računa, pod motom – Nema da nema megabajta ovo ljeto uz Vipnet.

#nemadanema

Objavu dijeli Vipme.hr (@vipme.hr) Lip 2, 2017 u 1:47 PDT