Pretraga

Nema da nema za surfanje – furaj gige u idući mjesec

A- A+

Proljetno surfanje još ljepše uz dodatnih 1GB prometa u Vipme tarifama na bonove.

Lijepo vrijeme i boravak u prirodi donose puno prilika za fotografiranje s prijateljima i objavljivanje najboljih selfija na omiljenim društvenim mrežama. Kako bi omogućio bezbrižno proljetno uživanje, Vipnet daje dodatnih 1GB prometa svim novim korisnicima tarifa Za Zen, Za Chill i Za Snap u prvom mjesecu korištenja. Osim toga, svi nepotrošeni MB iz mjeseca prebacuju se u sljedeći, tako da korisnik ne mora brinuti o količini potrošenog podatkovnog prometa.

Vipme tarifa Za Chill dolazi s 3GB podatkovnog prometa te 1000 minuta i SMS-ova za 75 kuna mjesečno bez troškova uspostave poziva, a promotivna akcija koja uključuje dodatnih 1GB prometa za nove korisnike traje do 31. svibnja ove godine. Korisnik će o nadodanih 1GB internetskog prometa biti obaviješten SMS porukom te u svakom trenutku može provjeriti stanje MB putem poruke ili Moj Vip aplikacije.

Tarife Za Chill, Za Zen i Za Snap savršen su odabir za mlade i one koji se tako osjećaju, a vole svoje vrijeme provoditi u komunikaciji s prijateljima ili pregledavajući društvene mreže. Vipnet ovom ponudom omogućuje upravo to – dijeljenje, komuniciranje, zabavu, a sve što ne potrošiš prenesi u sljedeći mjesec. Dodatnih 1GB prometa dobrodošlice osigurava još bezbrižnije korištenje u prvom mjesecu čak i za one najaktivnije.