Pretraga

Sramota: Traži studenta medicine da joj napiše diplomski u roku 8 dana

A- A+

Popularna Facebook grupa ‘Tražim / nudim studentski posao’ jednostavan je i brz način razmjene informacija o studentskim poslovima. Brojnim je studentima omogućila pronalazak posla, no često se u grupi mogu naći i objave koje su ‘s one strane zakona’. Ponuda za posao koji podrazumijeva pisanje dvaju diplomskih radova iz područja medicine izazvala je burne reakcije i prijepore u komentarima.

Screenshot Facebook

Studenti se u potrazi za studentskim poslom svakako snalaze, kako bi što prije došli do zarade. Osim ponude poslova na oglasnim pločama studentskih servisa i različitih internetskih stranica, studenti su se samostalno organizirali kako bi olakšali potragu.

Grupa na Facebooku ‘Tražim / nudim studentski posao’ nastala je upravo s tim ciljem, bržeg i lakšeg pronalaska studentskih poslova, no u grupi se ponekad nađu i objave koje izazovu velik interes. Ponuda za posao koja podrazumijeva pisanje dvaju diplomskih radova s područja medicine izazvala je raspravu u komentarima i brojne reakcije. Kako vi komentirate ovu ‘poslovnu ponudu’?