Pretraga

Brocoola – kulinarska avantura i podcast koji se ne propušta

A- A+

Brocoola je kulinarsko natjecanje namijenjeno isključivo studentima s ciljem promicanja zdravog načina života u studentskoj populaciji. Upravo o tom natjecanju koje se održava i ove godine govori se u novoj epizodi eSTUDENT podcasta gdje su gošće bile prošlogodišnje natjecateljice. Ako želite sudjelovati u ovom natjecanju, u tekstu niže možete saznati kako se prijaviti. Prijave za ovogodišnje izdanje Brocoole traju do 25. ožujka.

Nova epizoda eSTUDENTovog podcasta je mjesto gdje se znanost susreće s kuhačom i gdje se okusi stapaju s činjenicama. Ne propustite ovu ukusnu i edukativnu epizodu gdje možete saznati sve detalje o aktualnom projektu Brocoola iz perspektive sudionika.

Gošće ove epizode su prošlogodišnje natjecateljice Eva Mihelec i Marina Matešić i otkrit će nam tajne i prepreke u procesu prijave  te iznenađenja u samome finalu.

Nemoj propustiti priliku i prijavi se na ovu kulinarsku avanturu još danas, a nova epizoda našeg ePODCASTa definitivno će te inspirirati! U podcastu saznaj o samome natjecanju, ali i zašto je ulaganje u zdravlje važno.

Ovogodišnja tema Boje na Oko ima poseban fokus na zdravlje i  pravilnu prehranu, a sve to uz šarenu i ukusnu notu.

Prijavi se putem linka za online dio natjecanja do 25. ožujka.

Saznaj više!

Ako želite saznati nešto više o ovome projektu, kao i saznati sve o ostalim projektima eSTUDENTa posjetite našu web-stranicu i zapratite nas na društvenim mrežama – Facebooku, Instagramu, LinkedInu, YouTubeu i TikToku. Pretplatite se i na naš newsletter kako biste sve obavijesti o radu Udruge dobili na mail.