Pretraga

Sveučilište organizira informativni dan za roditelje, moći će saznati sve o njihovim studijima

A- A+

Svaka sastavnica Sveučilišta Jurja Dobrile imat će svoj informativni pult na informativnom danu za roditelje kojeg organiziraju. Ondje ćete moći saznati sve što vas zanima u vezi studijskih programa i mogućnosti koje ta sastavnica nudi svojim studentima. Informativni dan za roditelje održat će se 10. studenog u foajeu Fakulteta ekonomije i turizma pri Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli.

Foto: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli ovog petka organizira informativni dan na kojem će roditelji moći saznati sve što ih zanima u vezi studijskih programa i sastavnica Sveučilišta.

Također će moći direktno pitati sve o tome što pojedina sastavnica pulskog sveučilišta nudi od studijskih programa i ostalih mogućnosti. Na pultovima će na roditeljska pitanja odgovarati i profesori i studenti sastavnica pulskog sveučilišta.

Program će trajati od 15 do 17:30. Svaki fakultet imat će svoj informativni pult, uz pultove Studentskog centra i Ureda za studente. U 15:15h i 16:15h roditeljima će se obratiti prorektorica za akademska pitanja, upise i potporu studentima, Mirjana Radetić-Paić.