Pretraga

Tehničko veleučilište u Zagrebu prvi put organizira Dan karijera

A- A+

Tehničko veleučilište u Zagrebu (TVZ) prvi put organizira Dan karijera, na kojemu će okupiti 65 tvrtki, a očekuje se da bi moglo doći i oko 2000 studenata. Dan karijera održat će se 25. svibnja u dvorani Kornati nedaleko od prostorija Veleučilišta, od 11 do 18 sati.

Foto: Tehničko veleučilište u Zagrebu

Tehničko veleučilište u Zagrebu broji preko 4300 studenata na smjerovima informatike, računarstva, elektrotehnike, strojarstva, mehatronike, graditeljstva, digitalne ekonomije te informacijske sigurnosti i digitalne forenzike. Intenzivan rast tržišta u ovim područjima postavlja iz dana u dan nove izazove, kako tvrtkama tako i studentima, te se organizacija prvog TVZ-ovog Dana karijera nameće kao optimalno rješenje koje ima za cilj spojiti privredu i studente.

Studentski zbor TVZ-a kao najaktivnija studentska organizacija u Hrvatskoj, uz potporu našeg Alumnija, otvara priliku tvrtkama za predstavljanje 25. svibnja na atraktivnoj lokaciji u Zagrebu u Dvorani Kornati ex-City Plaze, u kreativno oblikovanim paketima Platinum, Gold i Silver. Osobitost ponude dizajnirana je pomoću stručnih znanja i vještina studenata iz područja fotografije i videa koji će za poduzeća, prema njihovim potrebama, kreirati multimedijski sadržaj za trajno promotivno korištenje u vidu mozaika fotografija i Aftermovie video snimke.

Tvrtke sudionici mogu računati na social network marketing na našim društvenim mrežama IG – 2550+, FB – 4500+  i LinkedIn -8300+. Studentski zbor TVZ-a spada u Top 3, dok je TVZ-ov Mc2 u Top 5 u Hrvatskoj. Planiranu PR aktivnost osnažit će medijsko partnerstvo sa specijaliziranim portalima.

Vjerujemo kako će suradnja u vidu promocije tvrtki na jednom od 65 štandova, uz očekivani dolazak preko 2000 studenata na naš Career Day 25. svibnja ojačati povezivanje privrede sa studentima, te pomoći u kreaciji uspješne budućnosti u tehnološki intenzivno napredujućim sektorima gospodarstva.

TVZ-ov Dan karijera održat će se 25. svibnja 2023. od 11 do 18h u prostorijama Dvorane Kornati (hoB, Ex City Plaza) na adresi Hosipa Marohnića 1.