Pretraga

11 gležnjača ispod 300 kuna u kojima ćete spremno dočekati zimu!

A- A+

Najdraža obuća za jesen i zimu su sigurno gležnjače. Bile to one na visoku petu ili ravne, ulice su pune cool gležnjača, a i dućani. Cijene su razne, a ako želite jedan par bez da potrošite previše novaca, bacite oko na našu galeriju u kojoj se nalaze gležnjače do 300 kuna.

Unsplash

Gležnjače su popularne jer idu uz sve i nisu toliko restriktivne kao čizme. Izgledaju odlično i s haljinama, hlačama i suknjama. Doista ih možete kombinirati uz sve i ne brinuti se da će vam biti hladno. Najveći je izbor crnih gležnjača, razlog tomu je što takve cipele možete nositi uz skoro sve odjevne kombinacije pa se najviše isplati kupiti takve, a i crni predmeti su uvijek najpopularniji i najtraženiji. Pronašli smo i neke koje će ljubitelji boja obožavati i koje će maknuti sivilo jeseni i zime svaki put kad ih obujete.
Borovo nam nudi klasičan oblik gležnjača s kojim se sigurno nećete smrznuti i bit će vam udobne, a njihovim bojama su se maknuli od klasika i tako napravili zabavan model koji će mnogi obožavati. High street trgovine kao što su Reserved, Pull&Bear i Bershka nude nam pretežito crne gležnjače, one na visoku blok petu zbog koje ćete bez problema moći dugo hodati u petama bez bolova. Također nude i one ravne, uglavnom robusnije i u stilu Marti s detaljima koji ih čine posebnima.

Koje god odabrali, koristite sprej za impregnaciju jer ćete tako zaštiti cipele i svoje noge, a cipele će vam trajati dulje pa nećete tako brzo morati kupovati nove.

Pull&Bear
300 kn

Borovo
275 kn

Borovo
275 kn

Reserved
300 kn

Stradivarius
300 kn

Stradivarius
200 kn

Stradivarius
280 kn

Zara
300 kn

Bershka
300 kn

Bershka
300 kn

Bershka
300 kn