Pretraga

2 kitice se prisjetili svojih brucošijada: ‘To je prilika za reset’

A- A+

U našem podcastu ugostili smo 2 kitice, popularni YouTube dvojac kojeg čine Iggy Biznis i Džoni Paranoja. Njih ćemo moći slušati i na Brucošijadi srednja.hr koja će se održati 4. studenog u zagrebačkom Boogaloou. Povodom toga, razgovarali smo s Iggyjem i Džonijem o njihovim brucošijadama, kojih su imali duplo, s obzirom na to da su obojica u jednom trenutku promijenili studije.

U podcast smo ugostili 2 kitice, Džonija Paranoju i Iggyja Biznisa | screenshot: YouTube

Čemu zapravo služi brucošijada, osim tome da po prvi put izađeš s novom ekipom van? Pitanje je to koje smo postavili našim gostima u podcastu, Iggyju Biznisu i Džoniju Paranoji, koji zajedno čine duo 2 kitice.

– To ti je prilika za reset. Sad si na faksu i sad se možeš reinventat, rekao je Džoni na početku našeg razgovora.

Naši gosti podcasta ujedno će biti i gosti na našoj prvoj Brucošijadi srednja.hr, koja će se održati 4. studenog u Boogaloo Zagreb. Organiziramo party za brucoše na dva floora, na jednom, uz 2 kitice, nastupaju Neki to vole vruće, Ružno Pače i Dino Blunt, a na drugom će biti Trash floor. Ulaznice možete nabaviti po cijeni od 70 kuna online putem ove poveznice, ili na prodajnim mjestima: Dirty Old Shop, Drito Bar te Rockmark.

– Možda ne baš brucošijada, nego kad upišeš faks, to ti je prilika za neki novi život ili identitet, pogotovo ako ti prije nije bilo dobro, objasnio je Iggy kako on gleda na razdoblje života u kojem iz srednje škole prelaziš na faks.

@srednja_hr Oni sviraju na brucošijadi srednja.hr, a kako je njima bilo na njihovim brucošijadama? Ugostili smo u podcastu @2kitice, gdje su nam sve otkrili! Podcast pogledajte na našem YT kanalu, preko linka u opisu profila! #2kitice #srednjahr #iggybiznis #dzoniparanoja #brucosijada #faks #studiranje #brucosijadasrednjahr #podcast #podcastsrednjahr ♬ Lo fi hip hop 💛 (Podcast, Vlog, Advertising, Food, Travel) – Flashinmusic

I Iggy i Džoni, imali su priliku prisustvovati dvjema brucošijadama, budući da su oboje promijenili faks u nekom trenutku. Kako kažu, to je bila najbolja odluka života, jer im je to, ne samo vratilo životni elan, nego i otvorilo nova vrata.

– Toliko sam bio nesretan sa svojim životom i toliko mi je to bilo dosadno i sve besmisleno, jer sam znao da nigdje ne vodi. Za vrijeme jednih rokova išao sam do knjižnice u kojoj sam učio, i taj tjedan je bilo promjenjivo vrijeme, i ja sam namjerno svaki dan išao bez kišobrana da vidim hoću li pokisnuti ili ne, da barem osjetim neki adrenalin. A popodne bih išao u NSB i svaki dan bih si u Dubravici kupio drugi sendvič, da na pauzi ocijenim kakav je sendvič, da osjetim da mi se nešto dogodi u životu., rekao je Iggy iskreno o svojem iskustvu studiranja na faksu koji nije bio pravi odabir za njega.

Cijeli podcast možete pogledati na našem YouTube kanalu.


Portal srednja.hr organizira svoju prvu brucošijadu koja će se održati 4. studenog u klubu Boogaloo u Zagrebu. Nastupaju 2kitice, Dino Blunt, Ružno Pače, Neki to vole vruće i DJ Indy, a na drugom flooru DJ Kiki B. i DJ Sin koji će puštati trash. Partneri brucošijade su Privredna banka Zagreb i Samsung. Ulaznice kupite putem sustava Core event i na fizičkim lokacijama: Dirty Old Shop, Rockmark i Drito bar. Facebook event pronađite ovdje.