Pretraga

5 ideja za dobar trening, zabavu i opuštanje

A- A+

Dosta ti je učenja i spremanja ispita? Želiš se malo maknuti od knjiga, skripta i laptopa, opustiti misli i napuniti baterije? Vremenska prognoza nas i dalje zove da slobodno vrijeme provedemo u parkovima, na livadama i u šumama. S druge strane, većina studenata slobodno vrijeme ima u večernjim satima, a tada livade i parkove zamjenjuju dvorane, plesni podiji i teretane.

foto: Selectbox

U nastavku pročitajte gdje sve možete „odmoriti mozak“, zabaviti se i posvetiti vrijeme svojem tijelu. Bilo da je riječ o fitness treningu, plesu oko šipke ili pilatesu, salsa tečajevima na kojima se možete dobro zabaviti ili dobro provedenom vremenu s ekipom u bowling clubu, ostavite vrijeme za uživanje i predah od učenja. Dobro će doći i vama i vašim mentalnim „ladicama“ da uzmu vrijeme za odmor. Vi ćete se osjećati bolje, a imat ćete više energije za nastavak učenja. Nakon sportskih aktivnosti, prepustite se masažama s esencijalnim uljima i izbacite stres i umor koji su vam svakodnevno za vratom. Poklonite SelectBox poklon paket najdražim frendicama i frendovima, kolegama s predavanja ili najbližim članovima obitelji. Postoji 2200 doživljaja i ideja, na vama je da odlučite kako ćete razveseliti svoje najdraže.

Probudite svoju senzualnost

Na 400 kvadratnih metara prirodno osvijetljenog prostora, Ana’s Sensual Fitness nudi modernu inačicu fitnessa koja spaja elemente joge i pilatesa. Imaju u ponudi i treninge plesa oko šipke čime vas pozivaju da se osjećate ženstvenije i senzualnije. Svakako je ovo idealno mjesto gdje će vam pomoći da vaši mišići postanu i ostanu funkcionalni, a imate priliku raditi na samopouzdanju i senzualnosti te stjecati kondiciju i raditi na mišićnoj masi. Također, u fitnessu se radi i na ciljanom učvršćivanju tijela točno onako kako osoba želi.

Ono što posebno njeguju u Ana’s Sensual Fitnessu je jedinstven tretman koji objedinjuje rad na fizičkom, psihičkom, duhovnom i emotivnom biću žene, a vodi se briga i o zdravlju svake polaznice. Osim što provode programe učvršćivanja i izdržljivosti tijela kao i ublažavanje umora i stresa, veliku posvećenost pridaju i stvaranju novih poznanstava i prijateljstva. Pa tako imaju prostor za druženje, zabavu i networking s ciljem povećanja kvalitete života svake žene. Stoga, poklonite SelectBox poklon paket prijateljici i razveselite je ovakvim tretmanom baš za nju!

foto: Selectbox

Nasmijte se i opustite jer takva je salsa

Znate li da je prirodna ljudska reakcija na glazbu ples?? Ne znaš? A što je ono što radiš nogom dok slušaš svoje omiljene pjesme? A rukama, a glavom? Da, i to je ples! Ples, a posebno plesovi u paru, spajaju ljude, čine ih otvorenijima, sigurnijima, privlačnijima. Kako ne biste cijelo vrijeme proveli u svojim domovima i kako biste se koji puta maknuli od knjiga, skripti, računala, dođite u plesni centar Salsa de Fuego te se zabavite, opustite i upoznajte nove ljude.

Tečajevi su lagani, veseli i zabavni. Od prvoga trenutka plesnih tečajeva uz učenje koraka, figura i ostalih elemenata plešete i družite se kao da ste na maloj ugodnoj zabavi. Instruktori su posvećeni, nasmijani i puni pozitivne energije. Zato sve teče brže, lakše i kvalitetnije. I već za nekoliko sati moći ćete zaplesati kao pravi profesionalci. Izaberite tečaj salse i već za nekoliko sati plesat ćete kao da ste oduvijek samo to i radili. Probudite u sebi pozitivnu energiju i prenesite je na svoje frendove i frendice. Poklonite im SelectBox poklon paketi te ih nagovorite na opušteno druženje uz profesionalne plesače.

foto: Selectbox

Najzabavnija igra za čitavo društvo

Bowling club Zagreb nudi vam sve što trebate za zabavu uz društvo. Imate veliku ekipu i već dugo razmišljate kako ćete se zabaviti i opustiti od predavanja i učenja? Ili pak nemate ideja kako proslaviti rođendan, ispit ili samo neki vama poseban dan, a malo biste se maknuli od klasičnih pubova i kafića? Bowling club Zagreb u ponudi ima sedam kuglačkih staza, vrhunsku glazbu i light show te piće i grickalice kako biste se potpuno opustili. Posebno se vole pohvaliti vrsnom organizacijom raznih vrsta događanja – momačkih i djevojačkih zabavarođendana, team buildinga, ali i privatnih zabava kada mogu zatvoriti cijeli prostor za vaše društvo. Kuglanje je ovdje prikladno i za djecu, a na vama je samo da dođete i prepustite se kvalitetnoj zabavi.

Ono na što je potrebno „baciti oko“ prije samog dolaska na stazu je bowling rječnik. Najvažniji pojmovi su „pin“, „srike“, „split“ ili „spare“. No, to su samo neki od nekoliko pojmova koji se koriste na stazi, a vi naučite samo osnove jer su one neizbježne u razgovoru s profesionalcima i trenerima. Razveselite svoje najdraže kolege i darujte im najbolji rođendanski poklon uz SelectBox poklon paket!

foto: Selectbox

Nakon treninga, opuštajuća masaža

La Crème je wellness & beauty spa-centar posvećen pružanju najnovije kvalitetne i ugodne usluge. Glavna mu je svrha ozdraviti i opustiti vaše tijelo i dušu. U ovoj oazi mira i ljepote pružaju vam obnovljenu snagu i mir kako biste nadvladali stresne prepreke s kojima se često susrećete. Na odabir nude više različitih masaža, tretmana lica ili depilacija te pristupaju osobama holistički, uz korištenje biljnih preparata i rješavanje bolova, loše cirkulacije, umora i stresa.

Sportskom masažom ubrzava se oporavak organizma, zagrijavaju se i omekšavaju tkiva, poravnavaju se mišićna vlakna, poboljšava se cirkulacija te ubrzava odstranjivanje otpadnih tvari i mliječne kiseline iz organizma. To je masaža koja uspostavlja sklad između vašeg fizičkog, mentalnog i emocionalnog stanja. Decleor Aroma Essential je tretman uz primjenu prirodnog praha koji se sastoji od zdrobljenih sjemenki i biljnog ljepila. Sjemenke pružaju hidrataciju, a ljepilo vam daje gel-efekt u kontaktu s vodom. Tretman Thalgo Basic koži vraća ravnotežu. Oštećenja postaju slabije vidljiva, a kao rezultat dobivate nahranjenu, zdravu i čistu kožu. Hot stone-masaža posebna je tehnika masaže u kojoj se koristi glatko zagrijano kamenje. Ono pomaže pri opuštanju ukočenih mišića i živčanog sustava. Ako već znate kome treba takav predah, pregledajte što sve ima među SelectBox poklon paketima i razveselite nekoga opuštajućom masažom.

foto: Selectbox

A što kažete na vlastiti parfem?

Ako niste baš od sporta i treninga, ali svejedno želite misli preusmjeriti dalje od obaveznog štiva, gospođa Slobodanka Poštić pomoći će vam u izradi vlastitog parfema. Već 20 godina proučava aromaterapiju te iza sebe ima knjige A kao aromaterapija i Mirisni kalendar. Održava predavanja, radionice i tečajeve namijenjene početnicima ili onima koji žele proširiti svoja znanja o parfemima i mirisima. Održava radionice na temu: Mirisne preferencije, Osnove prirodne parfimeristike, Izrada krutog parfema te Miris uspjeha. Uz to, na poklon dobivate knjigu Mirisni kalendar.

Na tečaju ćete  naučiti o materijalima koji se koriste u prirodnoj parfimeristici, formuliranje recepture i izradu uljnog parfema. Također, učit ćete i osnove olfaktornog rječnika. Na kraju naučite što znači eatar (arapski: miris) te saznate da je to specifična vrsta parfema popularna u zemljama Srednjeg istoka, Pakistana i Indije, a rezultat je drugačijeg pristupa kreiranju parfema od onoga svojstvenog zapadnoj parfemskoj industriji. Upoznajte se s ovim neuobičajenim radionicama te izradite miris samo za sebe. Poklonite SelectBox poklon paket prijateljima koji neće s vama ići na fitness ili na bowling, ali zato se spremite na prepričavanje njihovog nezaboravnog iskustva.

foto: Selectbox

SelectBox je naziv za poklon pakete koji omogućuju originalne doživljaje i nezaboravna iskustva. Cijeli program obuhvaća više od 2200 različitih doživljaja, dostupnih kroz više različitih paketa. Za lakši odabir vašeg poklona i cjelokupnu ponudu SelectBox, slobodno pogledajte www.selectbox.hr.

foto: Selectbox