Pretraga

[Aplikacija tjedna] Pronašli smo besplatnu aplikaciju koja pomaže u praćenju napretka u teretani i planiranju treninga

A- A+

Hevy – Gym Log Workout Tracker, idealan je pomoćnik za sve one koji odlaze u teretanu. Riječ je o besplatnoj aplikaciji koja vam omogućuje da s lakoćom pratite vaš napredak i jednostavno planirate treninge. Dostupna je za preuzimanje na Google Play Storeu i Apple App Storeu.

Foto: Unsplash

Planiranje treninga i praćenje koliko ste kilograma ‘digli’ na kojim vježbama, frustrirajuć je proces s kojim se susreće apsolutno svatko tko je ikada kročio nogom u teretanu.

Međutim, to ne mora biti tako naporno, što upravo dokazuje Hevy, besplatna aplikacija za praćenje i planiranje treninga te napretka u teretani.

Pri prvom otvaranju aplikacije, potrebno se registrirati putem mail adrese ili Facebook profila. Nakon toga, sve što je potrebno za brzo praćenje treninga je kliknuti ‘Start Empty Workout’.

Tada je, naime, potrebno dodati vježbe klikom na ‘Add Exercise’. Vježba je zaista na pretek, stoga je nemoguće da nećete pronaći baš onu koja vama treba.

Kada ste završili s vježbom, kliknite na ikonu kvačice te ispunite detalje poput broja setova, ponavljanja i kilaže. Uz to, moguće je dodati i vrijeme za odmor između ponavljanja.

Ako imate neki plan treninga, odnosno rutinu treniranja, moguće je i to dodati u aplikaciju klikom na ‘Create Routine’. Slično kao i kod brzog praćenja, dodajte vježbe te upišite koliko ćete napraviti setova i ponavljanja.

Ako, pak, nemate plan treninga, odlaskom na ‘Explore Routines’ možete pronaći neke ideje i spremiti najpopularnije rutine treniranja.

Uz sve to, moguće je pristupiti biblioteci s hrpetinom videozapisa u kojima se pokazuju vježbe, mjeriti vaš napredak, komunicirati s drugim vježbačima i još mnogo toga.