Pretraga

[Aplikacija tjedna] Želite poboljšati svoje fotke? Ova aplikacija ima besplatne filtere i mnoge druge značajke

A- A+

Photo Editor – Lumii aplikacija je namijenjena za uređivanje fotografija. Iako postoji ‘more’ takvih aplikacija, ovu ističe ‘hrpetina’ besplatnih filtera koji će uveliko proljepšati vaš sadržaj na društvenim mrežama.

Foto: Unsplash

Postavljanje sadržaja na Instagram postala je česta aktivnost, no da bi se istaknuli u bespućima raznih fotografija i videa, potrebno je napraviti nešto novo i ‘divlje’.

To se, naime, lako može postići korištenjem drugačijih i neobičnih efekata, odnosno filtera za fotografije. U tome pripomažu brojne aplikacija, a jedna od njih je Photo Editor – Lumii.

Izdvojeni članak

[Aplikacija tjedna] Ako vam je teško pamtiti formule iz fizike, ova će vam aplikacija pomoći

Lumii je, dakle, aplikacija namijenjena za uređivanje fotografija. Dostupna je za besplatno preuzimanje na Google Play Storeu, a valja napomenuti da postoji i Pro verzija koja se naplaćuje.

Aplikacija ima mnogo besplatnih filtera, efekata, dodataka i opcija, pa ju u realnosti ni nije potrebno kupiti. Sučelje je vrlo intuitivno i lako za koristiti, pa vam zasigurno neće trebati puno mozganja da se snađete.

Screenshot: Lumii

Osim hrpetine filtera i efekata, fotografija se može promijeniti u potpunosti. Bilo da želite potamniti, posvijetliti, istaknuti neku određenu boju, pa čak i izbrisati pozadinu, sve je to moguće uz opcije koje vam nudi Lumii.

Foto: Unsplash

Svakako treba istaknuti i ponudu predložaka, pa tako, primjerice, možete napraviti da je vaša fotografija na naslovnoj stranici nekog magazina, što bi moglo biti simpatično za objavu na Instagram Story.

 

 

 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap