Pretraga

[Aplikacija tjedna] Želite poboljšati svoje fotke? Ova aplikacija ima besplatne filtere i mnoge druge značajke

A- A+

Photo Editor – Lumii aplikacija je namijenjena za uređivanje fotografija. Iako postoji ‘more’ takvih aplikacija, ovu ističe ‘hrpetina’ besplatnih filtera koji će uveliko proljepšati vaš sadržaj na društvenim mrežama.

Foto: Unsplash

Postavljanje sadržaja na Instagram postala je česta aktivnost, no da bi se istaknuli u bespućima raznih fotografija i videa, potrebno je napraviti nešto novo i ‘divlje’.

To se, naime, lako može postići korištenjem drugačijih i neobičnih efekata, odnosno filtera za fotografije. U tome pripomažu brojne aplikacija, a jedna od njih je Photo Editor – Lumii.

Izdvojeni članak

[Aplikacija tjedna] Ako vam je teško pamtiti formule iz fizike, ova će vam aplikacija pomoći

Lumii je, dakle, aplikacija namijenjena za uređivanje fotografija. Dostupna je za besplatno preuzimanje na Google Play Storeu, a valja napomenuti da postoji i Pro verzija koja se naplaćuje.

Aplikacija ima mnogo besplatnih filtera, efekata, dodataka i opcija, pa ju u realnosti ni nije potrebno kupiti. Sučelje je vrlo intuitivno i lako za koristiti, pa vam zasigurno neće trebati puno mozganja da se snađete.

Screenshot: Lumii

Osim hrpetine filtera i efekata, fotografija se može promijeniti u potpunosti. Bilo da želite potamniti, posvijetliti, istaknuti neku određenu boju, pa čak i izbrisati pozadinu, sve je to moguće uz opcije koje vam nudi Lumii.

Foto: Unsplash

Svakako treba istaknuti i ponudu predložaka, pa tako, primjerice, možete napraviti da je vaša fotografija na naslovnoj stranici nekog magazina, što bi moglo biti simpatično za objavu na Instagram Story.