Pretraga

[Aplikacija tjedna] Želite se dovesti u top formu? Ovo je jedna od najbolje ocijenjenih aplikacija za brojanje koraka

A- A+

Aplikacija Pacer namijenjena je svim onima koji žele pratiti svoj dnevni broj koraka i tako postignuti željene fitnes ciljeve. Riječ je o visoko ocijenjenom brojaču koraka na Google Playu i App Storeu, koji nudi mnoštvo opcija za detaljnu analizu vaše dnevne aktivnosti.

Screenshot: Google Play

Iako većina današnjih mobitela dolazi s ugrađenim brojačem koraka, ipak nije loše potražiti alternativnu opciju koja nudi značajno više mogućnosti.

Takva alternativna aplikacija je i Pacer, jedna od najbolje ocijenjenih aplikacija za brojanje koraka na Google Play Storeu i Apple App Storeu. Iako je za brojanje koraka i analizu besplatna, korisnicima nudi i pretplatnički paket koji donosi štošta toga. Ipak, smatramo da je besplatna inačica i više nego dovoljna.

Izdvojeni članak

[Aplikacija tjedna] Volite biti organizirani? Besplatna aplikacija omogućuje organizirano vođenje bilješki

Pri prvom otvaranju aplikacije, potrebno je upisati neke osnovne podatke, poput godine rođenja, spola, visine i težine. Nakon toga, aplikacija zahtijeva da unesete cilj, primjerice, mršavljenje. Tada aplikacija slaže specijalni plan koraka, idealan za vašu konstituciju tijela i cilj.

Aplikacija se može spojiti s Google Fitom ili njegovom inačicom za Apple te može od tamo vuči podatke. Ako vam to nije po volji, aplikacija sve može raditi i samostalno. Rute šetnje mogu se pratiti naknadno putem GPS-a, a trend broja koraka može se pratiti vrlo jednostavno po datumima.

Pacer, na koncu, nudi i mogućnost da nakon svake šetnje detaljno opišete jeste li hodali bržim ili laganim tempom. Također, potiče vas da unosite svoju tjelesnu težinu i pratite napredak, ako ste, naravno, stavili da želite smršaviti.