Pretraga

Bieber bez milosti: Težak 70 milijuna, a djed i baka mu žive u siromaštvu

A- A+

Za Justinom Bieberom luduju tinejdžerice diljem svijeta, a njihov broj mogao bi se smanjiti kada saznaju da je mlađahni ‘slavuj’ prilično nemaran prema onima koji su ga odgajali. Iako tvrdi kako je i sam živio u siromaštvu, navodno sada nema problema s tim što mu bolesni djed i baka tako žive i dalje.

Justin Bieber, idol mnogih djevojčica diljem svijeta, u posljednje vrijeme niže skandal za skandalom. Nakon epizode s ostavljenim majmunčićem koji mu je neko vrijeme bio ljubimac, sada su mediji u javnost pustili priču Justinovog djeda, koji tvrdi kako od pjevačeva novca nisu vidjeli ništa.

Izdvojeni članak

Zbog Bieberovog koncerta u Norveškoj promijenili datume ispita

Stvar je još tužnija zato jer je i sam Justin djetinjstvo proveo u siromaštvu, bez oca koji ga je ostavio, a s prilično problematičnom majkom. Upravo zbog toga, njega su odgajali upravo djed i baka. George Bieber, njegov djed, sada je bolestan, a sa suprugom živi u drvenoj kućici u teškim uvjetima na rubu siromaštva. – Živim u bijedi i gledam na svaki novčić. On je ‘težak’ 70 milijuna funti no mi od toga nismo vidjeli ni novčića, rekao je djed za The Sun.

On spava na madracu u dnevnoj sobi, jer se zbog bolova u leđima ne može uspeti po stepenicama, dok njegova supruga i dalje radi u lokalnoj tvornici. U četrdeset godina radnog staža, tvrdi George, niti jednom nisu otišli na godišnji odmor.

Sam Justin često je u intervjuima znao svjedočiti o svom teškom djetinjstvu, stoga nije jasno kako može dozvoliti da mu djed i baka prolaze isto, dok on svakodnevno obrće milijune. Justin se po pitanju iskaza svog djeda još nije očitovao, a brojni fanovi pitaju se koja je stvarna istina u pozadini ove priče.