Pretraga

Bizaran slučaj: Pijani 14-godišnjak vozio bicikl pa se zabio u automobil i zadobio lakše ozlijede

A- A+

Nevjerojatan slučaj dolazi iz Koprivničko-križevačke županije gdje je policija podnijela optužni prijedlog protiv 14-godišnjaka. On je, naime, vozio bicikl pod utjecajem alkohola. U jednom je trenutku prešao na drugu stranu kolnika i udario u automobil, a naknadno je utvrđeno da je maloljetni dječak ima 1.15 promila alkohola.

bicikl

Foto: Pexels

U općini Drnje koja broji manje od 2.000 stanovnika i nalazi se u Koprivničko-križevačkoj županiji policija je imala poprilično bizaran slučaj. Kako je priopćila PU koprivničko-križevačka, u subotu navečer u 21 sat i 30 minuta, 14-godišnjak je pijan upravljao neosvijetljenim biciklom.

– Nije bio označen reflektirajućim prslukom ili reflektirajućom odjećom, na glavi nije nosio zaštitnu kacigu i bio je pod utjecajem alkohola od 1,15 promila. Zbog nepropisnog kretanja biciklom je prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u osobni automobil VW koprivničke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 18-godišnji vozač, objavila je policija.

Maloljetni dječak je lakše ozlijeđen i protiv njega će policija podnijete optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda te obavijestiti nadležni zavod za socijalni rad.