Pretraga

Bliži se taj dan – u petak izlazi željno iščekivani El Camino: A Breaking Bad Movie!

A- A+

Breaking Bad jedna je od najobožavanijih i najbolje ocijenjenih TV serija svih vremena. Iako je prošlo već 6 godina od izlaska posljednje sezone, Walter White i njegov alter ego ”Heisenberg” postali su pravi svjetski mit. Premda smo mogli očekivati da će 5 sezona ove serije u konačnici dobiti i svoj filmski nastavak, malo tko je slutio da će on stići ovako brzo.

Foto: DennisButrock/Unsplash

Aaron Paul kao Jesse Pinkman

Prema svemu sudeći film će pratiti život Jesseja Pinkmana kojega i ovoga puta utjelovljuje Emmyjem nagrađeni Aaron Paul. Radnja se nastavlja na događaje s kraja posljednje sezone serije te će pratiti njegov put prema slobodi.

S obzirom na objavljeni teaser, u filmu ćemo ponovno gledati Charlesa Bakera u ulozi Skinny Petea, te Matta Jonesa kao Badgera.

Iako ostali glumci nisu potvrđeni, priča se da u filmu glume Krysten Ritter (Jane), Jonathan Banks (Mike), Jesse Plemons (Todd), Robert Forster(Ed), Tess Harper (Mrs. Pinkman) i Kevin Rankin (Kenny).

Brian Cranston kao Walter White?

Činilo se kako je kraj serije ujedno i definitivan kraj za najdražeg profesora kemije. Mnogi se fanovi ipak nadaju da će se Walter White ponovno pojaviti. Prema pojedinim navodima on bi se trebao pojaviti u introspekciji Jesseja Pinkmana.

Film će trajati 2 sata

Iako se ne zna mnogo o tome što je redatelj i scenatist Vince Gilligan ovoga puta pripremio, film će trajati dva sata i dvije minute. Većim je dijelom sniman u Albuquerqueu, u Novom Meksiku, a snimanje je trajalo 50 dana.

Kada i gdje?

El Camino: A Breaking Bad Movie na Netflix stiže u petak 11. listopada 2019.

Premijera će se održati u odabranim kinima SAD-a, točnije domaćini će biti New York, Los Angeles, Chicago i samo mjesto snimanja, Albuquerque.