Pretraga

U samo nekoliko dana preko 1.000 korisnika novog sustava učenja: Ulogirajte se ako već niste!

A- A+

Prije nekoliko dana predstavili smo beta verziju naše platforme Kvizovi. U vrlo kratkom periodu zabilježili smo odlične rezultate, što nam samo daje vjetar u leđa za daljnji razvoj ovog projekta.

kvizovi.srednja.hr

kvizovi.srednja.hr

Otkad smo objavili beta verziju našeg novog sustava Kvizovi, što je bilo prije samo pet dana, uspjeli smo doći do velike brojke od 1.050 korisnika! Kako je narastao broj korisnika, tako se povećao i volumen pitanja unutar sustava, a sve to nam pokazuje da je smjer kretanja ovog projekta pozitivan, što nam je iznimno drago za vidjeti!

Kvizovi su platforma kojom želimo stvoriti virtualno mjesto za učenje i otkrivanje novih znanja. Premda nosi ime Kvizovi, volimo naglasiti kako se radi o nečemu puno većem. Naime, sustav je napravljen tako da prati sve vaše odgovore te vam izračunava prosječnu ocjenu u određenim područjima u odnosu na vaše vršnjake.

Izdvojeni članak
kvizovi.srednja.hr

Predstavljamo našu novu platformu za učenje – otkrij što ne znaš

Osim toga, ovu platformu možete iskoristiti i za postavljanje vlastitih pitanja, tema i podtema te se tako istaknuti kao najbolji postavljač pitanja u Hrvata! Zbog mogućnost dijeljenja na društvenim mrežama, svoja pitanja možete dijeliti sa svojim prijateljima i na taj način širiti svoje znanje.

Podteme koje postavljate mogu biti i privatne, a mogu ih vidjeti samo oni kojima pošaljete poveznicu. To možete iskoristiti kao izvrstan alat za učenje i ponavljanje gradiva, kojim možete pomoći i cijelom svom razredu ili studentskoj grupi.

Naših 1.050 korisnika riješilo je 31.000 pitanje, a prosječno je to 30 po korisniku. Ti korisnici su dodali i vlastitih 85 pitanja, a taj broj samo raste. Prosječna dob korisnika je 21 godina.

Više o tome kako točno funkcionira naš sustav možete saznati ovdje.

Znate li odgovor na ovo pitanje? Dajte svoj odgovor, ulogirajte se i krenite otkrivati što sve ne znate!