Pretraga

Dolazi potpuno novi Gmail za sve korisnike: Pogledajte kako će izgledati

A- A+

Google ima novi dizajn za mail te donosi, po prvi put na ovakav način, sve na jednom mjestu. Za one kojima se ne sviđa kako novi Gmail mogu se vratiti na staru verziju.

gmail novi dizajn

Foto: Youtube Screenshot; Google Help

Google mail ima potpuno novi dizajn, a baziran je na trećoj verziji njihovog materijalnog dizajna.

Sve na jednom mjestu

Ovih dana nadogradnja je počela stizati korisnicima diljem svijeta, a ako taj Google servis koristite kao poslovnu mail adresu, postoji velika šansa da ste već vidjeli promjenu.

Novo korisničko sučelje kombinira mail, meet, spaces i chat na jednom mjestu, a pojavljuju se u listu na lijevoj strani. Jako im se jednostavno može pristupiti, a dovoljno je odijeljeno tako da se ne miješaju različite korespondencije na istom mjestu. Kako sve izgleda pogledajte u videu ispod.

Za one kojima se ne sviđa novi izgled

Kako to obično biva, neće se svim korisnicima svidjeti novi izgled njihovog najdražeg Gmaila. No, nema problema. Google vas neće prisiljavati da se odmah prilagodite na novi dizajn i značajke.

Ako to ne želite, vrlo lako se možete vratiti ‘na staro’. U gornjem desnom kutu kliknite na postavke, odnosno malu ikonu zupčanika. Tu ćete unutar brzih postavki dobiti opciju da se vratite na prijašnji izgled Gmaila. Jedan klik, ponovno učitajte stranicu i opet ste na poznatom terenu.