Pretraga

Epizoda u kojoj se Sheldon i Amy seksaju oborila rekord gledanosti

A- A+

Jedanaesta epizoda devete sezone ‘Teorije velikog praska’ i službeno je najgledanija epizoda neke serije u povijesti televizije. ‘The Opening Night Excitation’ tako će ostati u sjećanjima brojnih fanova jer je upravo to epizoda u kojoj su Sheldon i Amy, najpoznatiji ‘geek’ par, po prvi puta stupili u spolni odnos.

Screenhot: YouTube

Fanove serije ‘Teorija velikog praska’ koja se emitira i na jednoj hrvatskoj televiziji obradovat će vijest kako je upravo jedanaesta epizoda devete sezone, ona u kojoj Sheldon i Amy prvi puta imaju spolni odnos, najgledanija u povijesti televizije, piše CBS.

Izdvojeni članak

The Big Bang Theory

Umjesto da ode u kino na premijeru najnovijeg nastavka filma Star Wars, Sheldon odluči ostati s Amy kako bi proslavili njen rođendan. Kako bi joj dokazao koliko mu znači, odluči joj pokloniti ‘koitus’, budući da je na to jako dugo čekala.

Epizoda je emitirana 12. prosinca 2015., a u prvom tjednu nakon emitiranja (‘live +7’), pogledalo ju je preko 24 milijuna gledatelja, čime je ušla u Guinnessovu knjigu rekorda.

Trenutno se emitira deseta sezone ove serije, koja na oduševljenje svih fanova, a prema riječima njenog kreatora i CBS-a, nije posljednja kako se nagađalo u medijima.