Pretraga

Pametna kuća bilježi 1.170.000 jedinstvenih čitatelja u ožujku, a naš najmlađi portal utrostručio je čitanost

A- A+

Pametna kuća, nakladnik tri specijalizirana portala među kojima je i bauštela.hr, nastavlja ostvarivati sjajne rezultate. U siječnju smo prvi puta okupili više od milijun jedinstvenih čitatelja na sva tri portala, a u ožujku, kad nas je čitalo više od 1.170.000 jedinstvenih čitatelja, taj smo uspjeh ponovili. Posebno se istaknuo portal bauštela.hr koji je svega mjesec dana od proslave svog drugog rođendana utrostručio čitanost i ostvario najviše mjesečnih posjetitelja u svojoj povijesti!

pametna kuća

Pametna kuća, nakladnik tri specijalizirana portala, nastavlja niz dobrih rezultata – evo kakva nam je čitanost u ožujku!

Pametna kuća izdavač je tri specijalizirana portala: srednja.hr, mirovina.hr i bauštela.hr. Prema podacima koje prikuplja i objavljuje platforma Gemius Audience, sva tri portala u ožujku nastavljaju ostvarivati sjajne rezultate čitanosti.

Bauštela.hr, portal specijaliziran za građevinski sektor, najmlađi je stanovnik Pametne kuće. Nedavno smo uz sjajne rezultate čitanosti proslavili drugi rođendan portala, a sada se možemo pohvaliti novim postignućem. Bauštela.hr je u ožujku utrostručila čitanost u odnosu na prethodne mjesece zabilježivši više od 404.000 jedinstvenih čitatelja – najviše u povijesti portala!

Portal srednja.hr specijaliziran je za obrazovni i znanstveni sektor, ali i ostale teme koje se tiču mladih. U ožujku je zabilježio više od 638.000 jedinstvenih čitatelja. Vrlo sličan rezultat postigao je i portal mirovina.hr koji je specijaliziran za publiku iznad 55 godina, a kojeg je u čitalo više od 635.000 jedinstvenih čitatelja.

Nastavljamo niz dobrih rezultata

Pametna kuća grupa tako je u ožujku zabilježila ukupno više od 1.170.000 jedinstvenih čitatelja. Rezultat je to koji stiže nakon što je Pametna kuća nedavno, jedanaest godina od pokretanja prvog portala u svom portfelju, prvi put prešla milijun jedinstvenih mjesečnih čitatelja. Naime, u siječnju je naša tri portala posjetilo čak 1.218.000 jedinstvenih čitatelja, o čemu smo pisali ovdje.

Ova postignuća nisu slučajnost, već kontinuitet sjajnih rezultata koje ostvarujemo zahvaljujući predanom radu naših novinara. Još važnije, znak su da publika prepoznaje naš trud i nagrađuje nas svojim povjerenjem. Podrška naših čitatelja daje nam vjetar u leđa da još jače prionemo na posao i nastavimo donositi priče koje želite čitati.

Izdvojeni članak
Mobitel s prikazom srednja.hr TikTok profila

srednja.hr je 7. najgledaniji medij na TikToku u 2022: Pogledajte naših pet najgledanijih videa

Rasturamo i u video sadržaju

Kako se uvijek trudimo biti što bolji i inovativniji te medijskom tržištu ponuditi nešto novo, prošle smo godine na portalu srednja.hr uveli veliku novinu – mogućnost pretplate. Uveli smo model pretplate kojim nismo zaključali sadržaj. Svi naši tekstovi ostaju besplatno dostupni, a naši pretplatnici dobili su niz dodatnih mogućnosti, o čemu možete pročitati ovdje.

Osim toga, za našu mlađu publiku koja preferira video, a posebno kraće forme, otvorili smo i TikTok profil @srednja_hr. Pokrenuli smo ga u ožujku prošle godine, a u prvih deset mjeseci rada ostvarili smo više od 7.100.000 pregleda na sadržaju kojeg smo objavili. Time smo postali sedmi najgledaniji domaći medij na TikToku u 2022. godini. Posebno smo se istaknuli po vodećem post engagement rateu od 10,44 %. O tome smo pisali u ovom tekstu.