Pretraga

Game of Thrones ruši sve rekorde na torrentima

A- A+

Igra prijestolja zavela je gledatelje diljem svijeta, a fantasy priča o junacima sedam kraljevina sada igra već treću sezonu. To su jedva dočekali fanovi, koji masovno skidaju i dijele ovaj sadržaj putem torrenta. 

Treća sezona Igre prijestolja prikovala je gledatelje uz male ekrane, u Americi gdje je prvo prikazana. Bilo je očekivano da neće proći puno vremena dok ne bude moguće skinuti prvi nastavak sezone s web stranica s torrentima. Ipak, nevjerojatno je kojom se brzinom dijelila dugoočekivana epizoda.

www.idesh.net

Za tek nekoliko sati čak milijun skinutih torrenta

Svega nekoliko sati nakon službene premijere, u jednom je trenutku bilo čak 163 088 ljudi koji su dijelili prvu epizodu serije na originalnom uploadanom  torrentu, objavila ja stranica TorrentFreak. To je za čak dvadeset tisuća više od prijašnjeg rekordera, premijere treće sezone Heroja. Za samo nekoliko sati, broj skinutih torrenta povećan je na milijun.

Izdvojeni članak

Nepoznato o glumcima iz ‘Game of Thrones’

HBO ne zabrinjava piratstvo

U skidanju torrenta ove serije prednjače Amerikanci, što je i logično, dok ostatkom ljestvice većinom dominiraju Europljani. Televizijska kuća HBO, matična kuća popularnog serijala, iako bi to bilo logično, nije zabrinuta zbog široko raširenog piratstva. Smatraju kako prodaja DVD izdanja Igre prijestolja još i porasti.