Pretraga

Nepoznato o glumcima iz ‘Game of Thrones’

A- A+

Jeste li znali da je Theon Greyjoy iz popularne serije ‘Game of Thrones’ u stvarnom životu brat pop pjevačice Lilly Allen? Osim toga, neki od najstrašnijih likova iz ove serije u slobodno vrijeme snimaju TV reklame za pahuljice. Iščekivajući nove serije pogledajte neke od najzanimljivijih činjenica o glumcima jedne od najpopularnijih serija iz HBO – a.

Jedna od trenutno najpopularnijih američkih serija, ‘Game of Thrones’ zabavlja milijune gledatelja diljem svijeta. Mnogi znaju da je riječ o srednjovjekovnoj seriji koja je nastala na seriji romana ‘Pjesma leda i vatre’ autora Georga R. R. Martina. Na IMDB servisu ima vrlo visoku ocjenu, a fanovi diljem svijeta vrijeme između nastavaka krate traženjem neobičnih informacija o likovima ili pak glumcima koji ih utjelovljuju.

U nastavku vam donosimo neke od najzanimljivih činjenica o ekipi koja glumi u ‘Game of Thrones’ seriji.

Joffreya često šamaraju

Maleni negativni lik Joffreya nije bio ošamaren samo u ‘Game of Thrones’ seriji. Naime on je glumio i u nastavku Batmana, ‘Batman Begins’ a i tamo je bio ošamaren. Dokazi su u videu u nastavku.

‘The Hound’ u stvarnom životu reklamira pahuljice

 ‘The Hound’ ili Sandor Clegane je lik opakog čuvara uništenog lica kojega u seriji glumi Rory McCann. Njegov je jedan od nepopularnijih, a izgled opakog i zlobnog čovjeka ne ide mu u prilog. Međutim glumac McCann se u slobodno vrijeme zna pojaviti i u ponekoj TV reklami, pa je tako u Britaniji bio popularan po snimanju za pahuljice.

Ukoliko niste znali, glumac iz reklame utjelovljuje ovog lika.

Theon je brat Lilly Allen

Jedan od braće, Theon Greyjoy kojeg tumači Alfie Allon je u stvarnom životu brat poznate pop pjevačice Lilly Allen.

Copy link
Powered by Social Snap