Pretraga

Pao novi rekord na Instagramu: Ovaj je profil najbrže ‘dogurao’ do milijun pratitelja

A- A+

Prije tri dana glumica Jennifer Aniston, koja je u kultnoj seriji ‘Prijatelji’ utjelovila Rachel Green, pridružila se Instagramu. Osim što je to izazvalo malu poteškoću u korištenju mreže, uspjela je otvaranjem profila na njoj oboriti i jedan rekord – onaj u vremenu potrebnom za dosezanje milijuna pratitelja.

foto: pixabay

Točno 5 sati i 16 minuta bilo je potrebno da Jennifer Aniston dosegne prvih milijun pratitelja na Instagramu, što je novi rekord, objavili s iz Guinnessove knjige rekorda. Poznata ‘Prijateljica’ profil je otvorila u utorak, čime je izazvala pravu pomutnju među korisnicima Instagrama pa je na trenutaka došlo i do malog kvara na mreži – praćenje nije bilo moguće ni nakon klika na ikonu ‘Pratim’.

Inače, na prvu objavu koja je bila fotografija s nedavnog druženja šestero ‘Prijatelja’, Aniston je do sada dobila preko 13 milijuna oznaka ‘sviđa mi se’, a do ovoga petka, brojka pratitelja porasla je na 13,4 milijuna pratitelja.

https://www.instagram.com/p/B3o8vWDhlOh/

Napomenimo kako je rekord u dosezanju prvog milijuna ove godine oboren već tri puta u 2019. Do sada ga je držao profil vojvotkinje i vojvode od Sussexa, @SussexRoyal, kojemu je za prvih milijun pratitelja trebalo 5 sati i 45 minuta. Prije toga je rekord u vremena u kojemu je ostvaren milijun pratitelja držala korejska pop zvijezda Kang Daniel, koji ih je dosegao u roku od 11 sati i 36 minuta.

Pao novi rekord na Instagramu: Ovaj je profil najbrže ‘dogurao’ do milijun pratitelja
Share via
Copy link
Powered by Social Snap