Pretraga

Gotova je druga sezona studentskog esport natjecanja, pobjedu odnijeli dečki s TVZ-a

A- A+

Gotova je druga sezona Student Esport Tournamenta, koji je trajao čak tri mjeseca. U tom razdoblju, timovi 16 obrazovnih institucija tehničkog usmjerenja natjecali su se za laskavu titulu najboljega, koju je na koncu odnio TVZ.

Službeno je završila druga sezona Student Esport Tournamenta, jedinstvenog esport turnira za studente, koja je trajala čak tri mjeseca. Čak 16 obrazovnih institucija tehničkog usmjerenja borilo se za titulu najboljeg, koju je na koncu osvojilo Tehničko veleučilište u Zagrebu (TVZ).

Pobjednički tim s TVZ-a, osvojio je novčanu nagradu te šest Samsung gaming monitora Odyssey CRG5. No, praznih ruku nisu otišli ni drugoplasirani FER i trećeplasirana Algebra, koji se isto mogu pohvaliti novčanim nagradama.

Izdvojeni članak

Ovo su pobjednici velike završnice A1 Adria Leaguea

Ukupnu pobjedu u A ligi odnio je Fakultet informatike u Puli, a slijede ga Tehnički fakultet u Puli i Tehnički fakultet Sveučilišta u Rijeci. Kroz razdoblje od tri mjeseca, 16 je timova odmjerilo snage u čak pet popularnih esport naslova – League of Legends, Valorant, Rocket League, Counter Strike: Global Offensive i PUBG: Battlegrounds.

Sljedeća sezona ovog popularnog studentskog esport turnira najavljena je za listopad ove godine. Ukupan finalni poredak svih fakulteta može se pronaći na službenim stranicama turnira.