Pretraga

Hakirana stranica Hrvatskog katoličkog radija još uvijek van funkcije

A- A+

Sinoć je zasada nepoznati počinitelj hakirao stranicu Hrvatskog katoličkog radija, te ona još uvijek nije ponovno osposobljena. Uz crtež mučenja iz vremena španjolske inkvizicije, haker je ostavio poruku kojom propituje smisao postojanja ovakvog radija.

Do sada nije osposobljena sinoć hakirana stranica Hrvatskog katoličkog radija. Uz sliku mučenja za vrijeme španjolske inkvizicije, napadač je ostavio i poruku.

Dali vidite? Pitam se zašto postoji vaš radio? Ne komunicira li Bog sa svakim čovjekom posebno? Zašto mu treba medij, izmišljen od strane čovjeka? Medij koji se koristi za zatupljivanje i tako tupog stada. Medij koji se koristi za promidžbu klerofašističke politike i unošenje nemira u društvo neistinama i notornim lažima. U kojeg to boga vi vjerujete? Ništa nije istina, sve je dopušteno.

Uz ovu poruku haker je ostavio i mail adresu, preko kojeg želi komunicirati o ovom pitanju, a uz to je postavio i anketu “Dali vjerujete? a) ljudima, b) crkvi, c) meni. Zanimljivo da ima onih koji su odgovorili na anketno pitanje.

Inače od prvog siječnja prema novom kaznenom zakonu, čak i pokušaj hakiranja kažnjavat će se zatvorskom kaznom.