Pretraga

Hrvati dovode cajke na RTL

A- A+

Je li moguće da ćemo nakon toliko negodovanja oko širenja turbofolk groznice, popularno zvane cajke gledati na nacionalnoj televiziji? Navodno će RTL otkupiti prava na emisiju srpske produkcije ‘Grand šou’. Voditelji bi trebali biti Severina i Tarik Filipović.

Hrvatski televizijski program RTL planira otkupiti prava za emisiju srpske produkcije ‘Grand šou’. Čelnik ‘Granda’ Saša Popović je u pregovorima s hrvatskim partnerima pa će se tako, popularno zvane cajke, uvući i na našu nacionalnu televiziju.

www.vesti-online.com

Emisija bi za Hrvatsku trebala biti koncipirana tako što bi gostovali hrvatski i srpski pjevači.

– O tom projektu zasad ne mogu da govorim. Istina je da pregovaramo s hrvatskim partnerima, ali još se ništa ne zna. Tačno je i da razgovaramo s brojnim potencijalnim voditeljima, rekao je za Popović za Blic.

Izdvojeni članak

Bojite se priznati da uživate u turbofolku

Šuška se kako bi voditelji trebali biti Severina i Tarik Filipović. – Severina je trenutno u studiju, gde završava novi album, koji planira objaviti krajem godine. Poslje toga kreće na turneju. Nitko me nije zvao za tu emisiju. Severina drugih planova nema, izjavio je Severinin menadžer Tomica Petrović.

Tarik je rekao kako trenutno ima angažmane na drugim televizijama pa nije prihvatio ponudu, ali je nadodao kako se ne bi iznenadio da se Severina upusti u voditeljske vode.