Pretraga

Ibrahimović ponizio Engleze i očarao nogometni svijet

A- A+

Jedan od najboljih nogometaša svijeta Zlatan Ibrahimović zabio je sva četiri pogotka za Švedsku u jučerašnjoj pobjedi 4:2 protiv Engleza. Osim Ibrahimovićeve sjajne predstave nogometnu javnost je posebno očarao njegov posljednji zgoditak kojeg je postigao škaricama sa 25 metara.

Diljem svijeta jučerašnji dan je protekao u znaku nastupa nacionalnih nogometnih vrsta. Iako posrijedi nisu bile kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, imali smo priliku uživati u nekoliko vrlo zanimljivih dvoboja. Kao i obično oči javnosti su bile uperene u dvoboje Nizozemske i Njemačke te Italije i Francuske no show su ukrali Šveđani, točnije njihova prva violina Zlatan Ibrahimović.

Popularni Ibrakadabra poigrao se s Engleskom i u domaćoj pobjedi svoje ekipe od 4:2, postigao sva četiri pogotka. Posebno impresivan je bio posljednji zgoditak koji je Zlatan zabio škaricama s 25 metara i kojeg mediji proglašavaju jednim od najljepših u posljednjih desetak godina.

Nakon utakmice Steven Gerrard, kapetan engleske izabrane vrste, nije krio oduševljenje Ibrahimovićevim nastupom te je dodao kako je to bila predstava svjetske klase.

Pogledajte Zlatanovu golčinu i uživajte.