Pretraga

Iza hita ‘Idemo na Bol’ stoji lijepa priča: ‘Osjetio sam da ta stvar zaslužuje više’

A- A+

Iggy Biznis i Džoni Paranoja, dvojac pod nazivom 2 kitice gostovali su u našem podcastu. Između ostalog, Iggy nam je otkrio pozadinu priče koja stoji iza hita ‘Idemo na Bol’. Svi koji obožavaju ovu stvar moći će je čuti uživo 4.11., na Brucošijadi srednja.hr!

screenshot: YouTube

„Bol ovog ljeta su Vodice 2012.“, dio su teksta velikog ljetnog hita Iggyja Biznisa, koji je otkrio kako je jedan od planova 2 kitice svakog ljeta izbaciti jedan benger. Upravo zato je, nakon što ova pjesma nije na YouTubeu prošla onako ‘kako zaslužuje’, odlučio objaviti reizdanje s videom, otkrio nam je Iggy u podcastu. I onda je pjesma eksplodirala.

@srednja_hr Iggy nam je otkrio priču iza ovog ljetnog hita. Svi koji vole ovu stvar mogu je čuti 4.11. na Brucošijadi srednja.hr! Ulaznice pronađite na linku u opisu profila! 👆 #srednjahr #2kitice #brucosijada #brucosijadasrednjahr #zagreb #hrvatska #idemonabol ♬ original sound – srednja_hr

Uz 2 kitice, na Brucošijadi srednja.hr nastupit će još Ružno Pače, Dino Blunt i Neki to vole vruće. No, Brucošijada se održava na dva floora, a dok će na jednom bit koncerti, na drugom će biti Trash party.

Ulaznice za brucošijadu možete nabaviti po cijeni od 70 kuna preko ovog linka, ili na fizičkim lokacijama: u Dirty Old Shopu u Tratinskoj 18, Rockmarku u Ulici Hrvatske bratske zajednice 4 te u Drito baru na Horvaćanskoj cesti 23a. Na dan koncerta ulaznice će se prodavati na ulazu po 90 kuna.

Cijeli podcast s 2 kitice možete pogledati na našem YouTube kanalu.


Portal srednja.hr organizira svoju prvu brucošijadu koja će se održati 4. studenog u klubu Boogaloo u Zagrebu. Nastupaju 2kitice, Dino Blunt, Ružno Pače, Neki to vole vruće i DJ Indy, a na drugom flooru DJ Kiki B. i DJ Sin koji će puštati trash. Partneri brucošijade su Privredna banka Zagreb i Samsung. Ulaznice kupite putem sustava Core event i na fizičkim lokacijama: Dirty Old Shop, Rockmark i Drito bar. Facebook event pronađite ovdje.