Pretraga

Jesen je stigla! Izdvojili smo jakne i kišobrane do 250 kn!

A- A+

Jesen je počela i kraljica promjenjivog vremena nas vara svojom temperaturom, kišom, oblacima i suncem svaki dan. Svi se tren skuhavamo i hodamo s jaknom preko ruke pa se tren smrzavamo i svi slojevi koje smo ponijeli sa sobom kako bi pobijedili promjenjivo vrijeme, više nisu dovoljni.

Unsplash

Promjenjivo vrijeme znači da je sezona jakni, kabanica, balonera i kišobrana došla na vrata. Možda smo isfrustrirani time što toliko vremena razmišljamo o tome kako se obući danas i ne smrznuti se i skuhati u razmaku od par sati, ali barem se možemo veseliti izabiru novog kišobrana ili jakne. Jesen nam nudi razne mogućnosti u odijevanju pa tako možemo odabrati razne kabanice, puf jakne, kožne jakne, balonere i toplije sakoe, a trgovine nam nude i zabavne kišobrane koji će nam uljepšati tmurne kišne dane. Možda vam se inače uzaludnim imati jakne za ovo prijelazno razdoblje s obzirom na to da kratko traje, ali ako odaberete nešto prikladno i za proljeće, ipak će vam koristiti dulje vrijeme i nećete imati dojam da bacate novac jer ćete svoju jaknu stvarno i nositi.

Sinsay
219 kn

Bershka
230 kn

Zara
230 kn

Zara
200 kn

C&A
223 kn

Mango Outlet
219 kn

Mango Outlet
220 kn

 

Uložite u kišobran i uštedite

Većina studenata i srednjoškolaca za kišobrane ne voli izdvajati više od 30 kn, ali takvi kišobrani su nekvalitetni i vrlo brzo završe u košu za smeće kada vam najviše trebaju zbog čega pokisnete ili brzo na kiosku kupujete novi za 30 kn i tako zaglavite u začaranom krugu nekvalitetnih kišobrana na koje na kraju potrošite više nego što biste da ste uložili više novaca u kišobran. Zato smo za vas odabrali neke koji su skuplji i kvalitetniji, ali još uvijek su prihvatljivi za budžet mladih ljudi.

Reserved
50 kn

Zara
100 kn

Mango
100 kn

Mango
100 kn

Mango
100 kn

Mango
100 kn

Mango
100 kn

Share via
Copy link
Powered by Social Snap