Pretraga

Jesen je stigla! Izdvojili smo jakne i kišobrane do 250 kn!

A- A+

Jesen je počela i kraljica promjenjivog vremena nas vara svojom temperaturom, kišom, oblacima i suncem svaki dan. Svi se tren skuhavamo i hodamo s jaknom preko ruke pa se tren smrzavamo i svi slojevi koje smo ponijeli sa sobom kako bi pobijedili promjenjivo vrijeme, više nisu dovoljni.

Unsplash

Promjenjivo vrijeme znači da je sezona jakni, kabanica, balonera i kišobrana došla na vrata. Možda smo isfrustrirani time što toliko vremena razmišljamo o tome kako se obući danas i ne smrznuti se i skuhati u razmaku od par sati, ali barem se možemo veseliti izabiru novog kišobrana ili jakne. Jesen nam nudi razne mogućnosti u odijevanju pa tako možemo odabrati razne kabanice, puf jakne, kožne jakne, balonere i toplije sakoe, a trgovine nam nude i zabavne kišobrane koji će nam uljepšati tmurne kišne dane. Možda vam se inače uzaludnim imati jakne za ovo prijelazno razdoblje s obzirom na to da kratko traje, ali ako odaberete nešto prikladno i za proljeće, ipak će vam koristiti dulje vrijeme i nećete imati dojam da bacate novac jer ćete svoju jaknu stvarno i nositi.

Sinsay
219 kn

Bershka
230 kn

Zara
230 kn

Zara
200 kn

C&A
223 kn

Mango Outlet
219 kn

Mango Outlet
220 kn

 

Uložite u kišobran i uštedite

Većina studenata i srednjoškolaca za kišobrane ne voli izdvajati više od 30 kn, ali takvi kišobrani su nekvalitetni i vrlo brzo završe u košu za smeće kada vam najviše trebaju zbog čega pokisnete ili brzo na kiosku kupujete novi za 30 kn i tako zaglavite u začaranom krugu nekvalitetnih kišobrana na koje na kraju potrošite više nego što biste da ste uložili više novaca u kišobran. Zato smo za vas odabrali neke koji su skuplji i kvalitetniji, ali još uvijek su prihvatljivi za budžet mladih ljudi.

Reserved
50 kn

Zara
100 kn

Mango
100 kn

Mango
100 kn

Mango
100 kn

Mango
100 kn

Mango
100 kn