Pretraga

Još nemaš ideju što odjenuti na maturalnu? Ova djevojka si je haljinu napravila sama i to od vreća za smeće

A- A+

Maturalne zabave u punom su jeku, a većina maturantica svoju haljinu iz snova već je odabrala. Ipak, sigurni smo, postoje i one koje još nisu odlučile što odjenuti. Ako vas zbog toga već sada hvata panika, slobodno možete odahnuti jer će vas YouTuberica Amber Scholl naučiti kako ju možete izraditi i same i to uz pomoć vreća za smeće.

YouTuberica Amber Scholl često u komentarima na svome kanalu dobiva komplimente kako bi ona izgledala izvrsno i u vreći za smeće.

Izdvojeni članak

Maturalna haljina pokrenula žestoku svađu: Jedni smatraju da je prekrasna, a drugi zbog nje napadaju maturanticu

Tu tvrdnju odlučila je testirati kreiravši haljinu od običnih crnih vreća. Za izradu haljine, kupila je još i crni body, komad prozirnog tila, škare, ljepljivu vrpcu i ljepilo te se bacila na posao. Najteži dio joj je, kaže, bio osmisliti sam dizajn haljine. Nakon što je i taj dio posla bio gotov, Amber se bacila na šestosatnu izradu.

Vreće je izrezala u duguljaste komade i oblikovala ih u ruže čiji je oblik zadržala oblijepivši ih crnom ljepljivom trakom. Uz pomoć ljepila, ruže je pričvrstila na gornji dio bodyja, a u zig-zag potezu to je učinila i na rubu tila, koji je kasnije postao donji dio haljine. Amber kaže kako joj je ovo najbolji DIY projekt do sada.

– Biti kreativan je prezabavno i puno jednostavnije nego što mislite. Odite do svoje lokalne trgovine i vidite što vas inspirira – ako vjerujete u svoju viziju, lijepilo i škare mogu vas daleko odvesti, poručuje Amber čiji zanimljivi pothvat možete vidjeti u nastavku.