Pretraga

Justin Bieber brutalno pretučen zbog djevojke

A- A+

www.twitter.com

Justin Bieber se svim silama trudi odrasti pa je tako snimio novi spot za pjesmu As Long As You Love Me u kojemu ga zaštitinički nastrojen otac njegove djevojke brutalno prebije. U spotu vas očekuje Michael Madsen i prvo maženje Biebera s djevojkom na krevetu. Izgleda da je dosita odrastao, ili se bar jako potrudio tako izgledati.

Bieber se trudi odrasti

Mladi se pjevač odlučio oduprijeti pričama kako je on obični balavac koji piskutavim glasom zabavlja milijune tinejdžerica koje su poludjele za njim. Mutacija je lagano učinila svoje pa je i sam Bieber učinio sve kako bi se riješio dječačkog izgleda. Tako je  snimio spot za pjesmu As Long As You Love Me  u kojemu se po prvi put mazi na krevetu s djevjkom, biva brutalno prebijen i mahnito vozi po losanđelski ulicama.

Spot za fanove i hejtere

Spot je jučer objavljen na YouTubea, a već danas ima oko 4 milijuna pogleda. Komenatari vezani za najnoviji Bieberov uradak su kako je dobar kako za obožavatelje, tako i za hejtere. Očito je, sad već veliki, Justin pogodio nišu koja je zajednička svima. Koliko tinejdžerska ljubav može biti tragična, nećemo zalaziti u detalje, ali se glumac Michael Madsen  dobro potrudio dok je brutalno tukao mladog pjevača što je zanimljivo i jednoj i drugoj strani.