Pretraga

Justin Bieber se pridružuje One Directionu!

A- A+

Nakon odlaska zgodnog Zayna Malika iz britansko- irskog pop boy banda One Direction, zbog čega su potekle suze mnogim licima, obožavateljice napokon mogu odahnuti. Sjajnu vijest za njih objavio je tamošnji tabloid The Sun. Naime, pridružuje im se Justin Bieber!

– Istina je, pridružujem se One Directionu! Veselim se suradnji i mislim da je to korak naprijed u mojoj karijeri. One Direction je vrhunski glazbeni sastav!, izjavio je Justin za The Sun.

Niti dečki iz banda ne skrivaju zadovoljstvo razvojem događaja.

– Jako smo sretni što će nam se Justin pridružiti! Samo ću reći da je on jedan od naših idola i njegov dolazak u band je kao ostvarenje snova, izjavio je Liam Payne.

Simon Cowell, britanski producent i osnivač One Directiona, ističe kako je ovo nešto najbolje što se moglo dogoditi.

– Nakon odlaska Zayna bili smo zabrinuti što će biti s bandom. Istina, skrivali smo to od očiju javnosti. Pa vidjeli ste kako su obožavateljice reagirale. Nismo im željeli otkriti da postoji mogućnost da se sastav raspadne, ali to se sada neće dogoditi. Usudit ću se reći da je Justin i bolji izbor od Zayna za One Direction. Sad je dečkima samo nebo granica!, kaže popularni Simon.

A niti Justinu neće teško pasti preseljenje u London.

– Pa ja sam i rođen u Londonu, ali onom kanadskom. A i isti je jezik, tako da jedva čekam da im se pridružim. Zaynu želim svu sreću, ali mu poručujem da odlazak nije dobar potez za njegovu daljnju karijeru. I ja sam bio solo izvođač pa znam o čemu pričam. Ali, nije mi ga žao, naprotiv. One Direction će samnom doseći zvijezde, rekao je Bieber za The Sun.

Ne brinite Belieberi, 1Directenovci i ostali, Bieber ostaje solo igrač jer je objavio demantij za drugi april.