Pretraga

Kad pjevači postanu glumci

A- A+

Uz silan novac zarađen raznim koncertima, prodajom albuma u milijun i više primjeraka, zvijezde odluče iskazati i druge talente. Tako smo u zadnje vrijeme dobili novi trend – pjevači glumci. Uz nezaobilaznu Jennifer Lopez i Madonnu, na filmskim platnima iz dana u dan možemo vidjeti sve više pjevača/ica koji pokušavaju ostvariti i glumačku karijeru.

Neki su se našli samo u jednoj ulozi jer se nisu posebno iskazali, neki odustali od pjevanja radi glume, a ima onih kojima se taj posao nije svidio pa odbijali ostale uloge. Usporedimo im talente kako bi zaključili u čemu su bolji.

Britney Spears

Ulogom Lucy Wagner u filmu Crossroads iz 2002.godine, Britney je naišla na negativne kritike. Koliko se film nije svidio fanovima, toliko su bili razočarani i samom njenom ulogom i glumom. Nakon neuspješnog filma, Britney se još epizodno pojavila u serijama Will & Grace i How I Met Your Mother.

Rihanna

Rihannu smo po prvi puta imali priliku vidjeti na filmskom platnu ove godine u filmu Battleship. Ukoliko ga želite pogledati i vidjeti kako se Rihanna snašla, film je već u našim kinima. Battleship je baziran na istoimenoj strateškoj igri, novost je što se pomorske snage bore protiv izvanzemaljaca, a film prikazuje i ljudsku i izvanzemaljsku stranu priče. Već se govori kako Rihannu čeka uloga u Fast and the Furious 6. 

Christina Aguilera

Burlesque je film koji prati istrošenu priču o djevojci Ali koja dolazi u veliki grad kako bi ostvarila pjevačku karijeru. Alinu mentoricu glumi Cher koja joj pomaže u naumu. Ukoliko ste pogledali film mogli ste zapaziti kako se Christina dosta dobro snašla u novom poslu, ali je to vjerojatno njena prva i zadnja uloga. 

Justin Timberlake

Prvo član NSYNCA, zatim samostalan pjevač i na kraju postaje glumac. Justin je jedini od današnjih izabranika ozbiljno pristupio glumačkoj karijeri i jako dobro napreduje. Izjavio je kako mu se čak i više sviđa od pjevanja. Mogli smo ga gledati u filmovima kao što su: In Time, Friends with Benefits, Bad Teacher, The Social Network. 

Eminem

Glumio je u autobiografskom filmu 8 Mile i stao na tome. Nudili su mu još dosta uloga, ali je Eminem shvatio kako to nije za njega. Razlog nije loša gluma ili kritike, nego je izjavio kako je to prenaporan posao. Najnapornije od svega mu je bilo buđenje u ranu zoru radi prekrivanja brojnih tetovaža. Tako da se naš Eminem još uvijek drži olovke i papira, što mu najbolje i ide.