Pretraga

Ovi dueti bili bi puno bolji da su samostalno izvedeni

A- A+

U vodama popularne glazbe mnogi se izvođači odlučuju na snimanje dueta i suradnji. Nerijetko se dogodi da poznate pjevačice surađuju s reperima te spoje naizgled nespojive aranžmane. Stoga pogledajte koji se glazbenici u sljedećim pjesmama i nisu trebali spajati.

Što se tiče popularne glazbe, puno je tu dueta i suradnji, pa nerijetko poznate pjevačice surađuju s reperima te se bave spajanjem naizgled nespojivih aranžmana. Nisu rijetki niti remixi već postojećih pjesama čime se ustvari reciklira već viđeno, no sve to pripada nezaobilaznom ‘show-businessu’. A u nastavku pogledajte koji su to pop dueti mogli proći kao samostalne pjesme izvođačica te bi takve bile puno bolje.

Beyoncè feat. Jay Z – ‘Drunk in Love’

Beyonce je napisala pjesmu o ludoj zaljubljenosti u svog supruga Jay Z-a u kojoj on repa te uspoređuje njihovu vezu s onom Tine i Ikea Turner. Međutim, njihova priča i nije bila baš bajkovita, tako da Jay Z baš nije svojom pojavm u ovoj pjesmi pokazao koliko je zaljubljen u suprugu.

Pitbull feat. Ke$ha – ‘Timber’

Tehnički gledano, ovo nije Ke$hina pjesma jer se ona u istoj samo pojavljuje uz Pitbulla. No pjesma ‘Timber’ definitivno mogla proći bez reperove rečenice: ‘I’m a slicker than an oil spill, she say she won’t, but I bet she will’.

Rihanna feat. Chris Brown – ‘Birthday Cake’

U ovom spotu sve je vruće, od Rihanne do riječi pjesme, no Chris Brown baš i nije. Njegove riječi ‘Doggy want the kitty, give me a heart attack and throw it back’ ostavljaju brojne upitnike iznad glava slušatelja. Jednostavno nemamo pojma što je pjesnik htio reći.

Pink feat. Eminem – ‘Here Comes The Weekend’

Svi znamo da Pink radi privlačne i zabavne spotove, kao i pjesme. I Eminem također. No, odvojeno jedno od drugog. Drugim riječima Pink i Eminem nisu ni trebali surađivati na hitu ‘Here Comes The Weekend’.

Katy Perry feat. Kanye West – ‘E.T.’

Na ovaj duet ne znamo što bi rekli, osim iskoristili poznati internetski akronim OMG! Naime, Kanye West u jednom trenutku kaže ‘I’m tryin’ bathe my ape in your milky way’. Nepotreban je bilo kakav komentar.

Jennifer Lopez feat. Fabolous – ‘Get Right’

Nitko ne voli gostovanje repera u pjesmi kao J.Lo. No, nažalost bira umjetnike koji to baš i nisu, a Fabolous je jedan od takvih. Dokaz više vam je i rečenica koji je upotrijebio u ovom hitu: ‘I keep woman in thongs comin’ along, invisibly set stones, some of them prone’.

Keri Hilson feat. Lil’ Wayne – ‘Turnin’ Me On’

Lil Wayne nije baš na glasu kao reper s odličnim lyricsima. Primjerice u duetu s Keri Hilson kaže: ‘Dig your persona right, you look baby mama type, I know that got you kinda hyped. My ice albino is white’, što malo tko razumije. I baš u trenutku kada pomislite da ne može gore, on još doda ‘I hope your vagina tight, I go under water and I hope your piranha bite’. Može gore, definitivno.