Pretraga

Od klasičara do rockera: Što obući za maturalnu? (80+ prijedloga)

A- A+

Modni portali puni su prijedloga odjevnih kombinacija za maturalnu, ali većina njih se fokusira samo na cure i izostavlja dečke iz cijele priče. Zato sam pretražila online dućane i pronašla sve od klasičnih do u potpunosti drugačijih predmeta, a za hrabrije i one koji vole eksperimentirati sa stilom sam izdvojila suknje za cool androgene kombinacije.

Next Luxury ZsaZsa Bellagio

Na početku četvrtog razreda već počinje razgovor o maturalnoj, a odjevne kombinacije se polagano planiraju. Dečki se često ne zamaraju time previše jer misle kako će kupiti neko odijelo i to je to, ali dobro odijelo je ulaganje jer ćete ga moći nositi još godinama. Zato treba posebno paziti na kroj jer ne želite kupiti odijelo koji ne odgovara vašoj građi te na kvalitetu materijala kako bi odijelo trajalo što dulje. Uostalom, ne morate kupovati odijelo, možete kombinirati različite hlače i sako, hlače i košulju, obucite umjesto sakoa kožnu jaknu ili s odijelom majicu kratkih rukava kako bi unijeli mali zaokret u klasične outfite.

Odijela

Odijelo koje odaberete može biti basic za koje znate da će uvijek odgovarati vašem stilu, ali možete odabrati i one malo neobičnijih boja u kojima ćete se istaknuti. Obje opcije vam nudi Varteks koji je dobar izbor jer su izrađeni od iznimno kvalitetnih materijala. Tu su naravno i oni iz high street brendova.

Hlače i suknje

Hlače kombinirajte s cool košuljom koju možete kombinirati i s leptir mašnom ili kravatom ili majicom sa sakoom, a na isti način možete obući i suknju.

 

Košulje

Košulje su siguran izbor za svečane prilike i u njima svi dobro izgledaju ako odaberete onu koju odgovara vašem tijelu, a majice donose casual notu svečanim kombinacijama i udobne su.

Sako i jakna

Leptir mašne i kravate

Leptir mašne i kravate podižu svečane kombinacije i zato sam izdvojila razne vrste. Najposebnije su one od Jumps brenda izrađene od Lego elemenata.

Čarape

Čarape su detalj s kojim se možete poigrati i tako transformirati svoj outfit.