Pretraga

Kostimi za zadnji čas: DIY za sve koji su zaboravili na Halloween

A- A+

Halloween je tu, a ti si bez kostima? Bez brige, mi ti nudimo nekoliko izbora na koje nećeš potrošiti sate rada, izgledat će super i spremno ćeš obilaziti najstrašnije party-e u godini. U našoj se galeriji nalaze kreativni i brzi kostimi koje će svi voljeti.

Unsplash

Već mjesecima zamišljaš kako ćeš se ove godine potruditi i napraviti genijalan kostim, posvetit ćeš mu hrpu vremena i bit će apsolutno genijalan. Osvojit ćeš nagradu za najbolju masku na svakom party-u i bit ćeš pobjednik Halloweena. Zatim se jedan dan probudiš i shvatiš da je Halloween tu, a sve što ti imaš od kostima su puste zamisli i grandiozni planovi. Ulaznica za party je kupljena i cijela ekipa ide kostimirana pa moraš i ti, ali ne znaš što ćeš sada. Bez brige, s ovim kostimima ćeš lako i brzo spasiti Noć Vještica.

Lutkica za oblačenje

Svi se sjećamo papirnatih lutkica koja je dolazila sa raznom papirnatom odjećom ili smo ju sami crtali i pričvrstili na nju. Ovo je life size verzija toga i ujedno je i jednostavan i fora kostim. Nacrtajte odjeću na spužvi ili za jeftiniju verziju na kartonu ili tvrđem papiru,pričvrstite ju na svoju odjeću i kostim je gotov.

 

Country Living

Vještica s plaštom-paukovom mrežom

Obucite se u neku crnu odjevnu kombinacije, nađite ili stari crni plašt iz nekog starog kostima ili kupite filc koji je nešto skuplji, a za najjeftiniju verziju kupite materijal reteks s kojim ćete kostim platiti oko 15 kn. Kada nabavite materijal, izrežite oblik paukove mreže i imate cool detalj za svoj kostim vještice.

Country Living

Duh

Obucite se u crni outfit, obojajte lice u bijelo i kupite gazu koju onda razvucite, poderite i pobacajte po sebi i vaš kostim je spreman.

Country Living

Šišmiš

Za ovaj jednostavan kostim vam je potreban strgani crni kišobran i papir. Obucite se u crnu odjevnu kombinaciju i ako imate kapuljaču, uši koje ćete napraviti od papira pričvrstite na nju ili ako nemate, na rajf koji se neće vidjeti od kose. Razrežite kišobran, pričvrstite jedan dio uz ruke i drugi dio ispod ruke kako bi ostatak visio.

Good Housekeeping

Red Queen

Trebate crvenu haljinu, crveni ruž i igraće karte. Ružom ili olovkom nacrtajte na usnama srce, zalijepite ovratnik od karata zajedno te obucite crvenu haljinu i vaša maska je gotova.

Good Housekeeping

Kostimi su preuzeti sa stranica Good Housekeeping i Country Living.