Pretraga

Kupi muški: Buvljak koji nije samo za žene!

A- A+

Buvljak ˝Kupi muški˝ održat će se u subotu, 12.10 od 11-16 h u Studiju Smijeha. Nakon uspješnog buvljaka ˝Doslovno nemam šta obući˝, organizatori su smislili još jedan zabavan buvljak s kvalitetnim izlagačima.

Buvljak/Facebook

Svi subotu volimo provoditi opuštajući se u šetnji, kavi ili shoppingu, a buvljak ˝Kupi muški˝ omogućio vam je sve u jednom. Prošećite se samim centrom grada, kupite nešto novo za svoj ormar i ostanite na kavi nakon dobrog i jeftinog ulova na buvljaku.

Buvljak/Facebook

Buvljak koji nije samo za žene

Kao što i samo ime kaže, ovaj buvljak nije samo za žene pa ovog puta vaše muške polovice i prijatelji mogu s vama razgledavati sve što se nudi i odabrati originalne komade za malo novaca, a možda znate nekoga tko ima pun ormar odjeće i ne zna što će s njom pa je ovo prava prilika da postane izlagač.

Buvljak/Facebook

Uz dva DJ-a koji će stvoriti zabavnu atmosferu i učiniti vaš shopping još boljim, tu će biti i profesionalna fotografkinja Mirna iz Maric Sisters. Nekoliko puta u danu će se održati happy hour na kojem će svaki posjetitelj moći dobiti spontanu ili pozersku fotku sebe.

Buvljak/Facebook

Za više detalja uputite se na njihov event i provedite subotu u super shoppingu i zabavnom druženju.