Pretraga

Kupujete poklone doslovno u posljednji čas? Evo nekoliko ideja, a nećete potrošiti više od 50 kuna

A- A+

Ako još niste stigli kupiti one manje poklone ili ne raspolažete s puno novaca za njih, ali bi voljeli pokloniti super darove i ne snalazite se božićnoj kupovini, tu je naša galerija s poklonima ispod 50 kuna.

Unsplash

Ovi su proizvodi odlični kao samostalan dar, ali i kao nadopuna nekom poklonu gdje vam nedostaje još neka sitnica. Biljkoborci imaju svoja klasična začinska bilja u čaši, ali ovaj Božić napravili su Limited Edition liniju zagonetnih biljaka u čaši. Ne znate koju biljku dobivate sve dok ona ne naraste, jedno simpatično iznenađenje za sve velike ljubitelje biljaka.

Izdvojeni članak

Stiglo je vrijeme darivanja, a ne znate što pokloniti dragoj osobi? Donosimo nekoliko prijedloga

Za čajoljupce birajte jedan od 4 božićna čaja iz Harissa spice store– a. Tinktura je za Božić pripremila tematske tube u kojoj dolaze 2 šarene bombe za kupanje za samo 25 kn. Tu je i Gingerbread man sapun i masažna pločica kakao kava. Za sve ljubitelje zdravog tu su Super Danko namazi i Rawsweets by Mihaela čokolade i kuglice, a za ovisnike o čokoladi tu su vruće čokolade na štapiću od La Chocolate Zagreb.

Volim ljuto teglica ljutog kikirikija oduševit će svakog obožavatelja ljutog, a u njihovom Spicy Days dućanu možete pronaći i razne cool craft pive, imaju pivu za svaki ukus. Sinsay je dućan u kojem uvijek možemo naći jeftine, ali slatke i zanimljive dodatke. Osim dodataka, tu su i čarape koje su nekima najgori, a nekima najbolji poklon. Ako imate prijatelje koji spadaju u drugu kategoriju, uputite se u Sinsay jer imaju veliki izbor.

Sinsay

Sinsay

Sinsay

Sinsay

Sinsay

Sinsay

Sinsay

Sinsay

Sinsay

Sinsay

Sinsay

Kupujete poklone doslovno u posljednji čas? Evo nekoliko ideja, a nećete potrošiti više od 50 kuna
Share via
Copy link
Powered by Social Snap