Pretraga

Legendarna emisija ‘Kolo sreće’ vraća se na naše ekrane

A- A+

‘Kolo sreće’ legendarna je emisija koja se prije 13 godina prestala emitirati na HTV-u te su se tisuće fanova oprostile od voditelja Olivera Mlakara i hostese Tanje Tušek. No komercijalna televizija RTL razmišlja o oživljavanju nekadašnje najpopularnije emisije. Evo što o tome misle nekadašnja zaštitna lica ‘Kola sreće’.

Screenshot YouTube

Prije dva desetljeća jedna od najpopularnijih emisija koja se emitirala na HTV-u bila je ‘Kolo sreće‘. No 13 godina nakon posljednje emitirane emisije komercijalna televizija RTL ozbiljno razmišlja o vraćanju legendarnog ‘Kola sreće’ na naše ekrane, piše Večernji list.

Izdvojeni članak

Najdugovječnija emisija na HTV-u

‘Vraćanje emisije je dobar potez’

Nekadašnji voditelj ove emisije Oliver Mlakar vjeruje da bi oživljavanje emisije bio dobar potez te je otkrio i zašto.

– Emisija je okupljala velik broj gledatelja, ne traje dugo, pitanja su relativno lagana, pogodna je za cijelu obitelj, zato mislim da bi i dalje bila zanimljiva, izjavio je Mlakar za navedeni izvor.

Također se prisjetio kako se znalo dogoditi da u jednom danu snima po četiri emisije. Kako kaže, nije bilo nimalo jednostavno, ali zbog raznovrsnosti natjecatelja i publike uvijek se dobro zabavljao.

Izdvojeni članak

HTV je više novca trošio na vjerski, nego na znanstveno – obrazovni program

Tanji Tušek angažman u ‘Kolo sreće’ bio studentski posao

Uz Mlakara, zaštitno lice ‘Kola sreće’ bila je hostesa Tanja Tušek, kojoj je to onomad bio studentski posao.

– Prošlo je 20 godina otkako sam radila emisiju, otad su se tehnologija i televizijski formati bitno promijenili. U onakvom obliku ‘Kolo sreće’ bi se teško moglo vratiti na velika vrata, ali u redizajniranom možda da, izjavila je Tušek za Večernjak, koja je u to vrijeme bila studentica filozofije, a danas je urednica na HTV-u.

Nastavila je kako je radila dva dana u tjednu, a ostatak bi provela učeći. – Barem se nisam brinula o egzistenciji, a svi znamo da studenti nikada nemaju dovoljno novca. Mogla sam si priuštiti što sam htjela, a sjećam se i danas da je jedna od prvih stvari koju sam kupila bila ulaznica za koncert Depeche Modea u Ljubljani, za kraj je istaknula Tanja Tušek.