Pretraga

Maturalne haljine po uzoru na seriju ‘Sulejman Veličanstveni’

A- A+

Dok neke djevojke vole jednostavne haljine, druge favoriziraju kič. Obzirom na televizijsku sapunicu ‘Sulejman Veličanstveni’ u Mostaru su trend postale velike maturalne haljine prepuna cirkona i tila. Djevojke za haljinu koju će nositi u maturalnoj večeri izdvajaju i do nekoliko tisuća kuna, a sve to kako bi imale što bogatije i raskošnije oprave.

Mostarske maturantice već se tjednima pripremaju za svoju maturalnu večeru, a jedna od najvažnijih stvari zasigurno je odabir haljine.

Međutim ove godine trend maturalnih haljina ne kroje svjetske modne piste, već popularna turska sapunica ‘Sulejman Veličanstveni‘.

Izdvojeni članak

Sulejman Veličanstveni kao dio kolegija na Medicini

Prilikom odabira svojih haljina mnoge mostarske maturantice ne poznaju krizu. Za svečanu opravu koja podsjeća na djevojke iz serije ‘Sulejman Veličanstveni’ izdvajaju i do četiri tisuće kuna.

– Matura je jednom u životu, svatko želi izgledati dobro, pa me ne čudi zašto se toliki novac izdvaja za haljine, kazala je maturantica Ivona za portal poskok.info.

One koje ipak nemaju ili ne žele dati toliko novca odlučile su ručno šivati haljinu ili je pak iznajmiti. Međutim svima je jedno zajedničko, a to je što više kiča, cirkona i tila.
Djevojke su ove godine našle uzoru u liku Sultanije iz serije ‘Sulejman Veličanstveni’.