Pretraga

Mislile da ima rak pa diljem svijeta brijale glave

A- A+

Skupina korisnika sajta 4Chan lansirala je lažnu vijest da je Justinu Bieberu obrijao glavu jer su mu dijagnosticirali rak. Bieberove obožavateljice diljem svijeta počele su brijati glave u znak podrške te su na Twitteru napravile hashtag #BaldForBieber.

Laž lansirana od skupine kosrisnika 4Chan dokazala je koliko su strastvene Bieberove obožavateljice. Oni su objavili kako je Justinu Bieberu dijagnosticiran rak te da je zbog toga morao obrijati glavu. Čim se laž proširila, obožavateljice su diljem svijeta brijale svoje glave u znak podrške omiljenom pjevaču.

musicfeeds.com.au

Korisnici koji su lansirali laž potrudili su se da priča zvuči što uvjerljivije pa su vijest objavili gdje god su mogli. Ubrzo se proširila od 4Chana, preko Wikipedije do Reddita, prenosi Gawker.

Pojavio se čak i sajt baldforbieber.com, koji više nije aktivan. Objavili su i hrpu laži na Twitteru, uključujući i jedan tweet navodno od samog Biebera.

www.92citifm.ca

Laž se vrlo brzo proširila i digla prašinu na društvenim mrežama. Trolovi su krenuli, kao da je to teško postići, ali tu ne završava priča. Mnogobrojne obožavateljice po cijelom svijetu su brijale svoje glave i mislile kako na taj način daju podršku svom idolu. Na Twitteru su čak pokrenuli i hashtag #BaldForBieber.

Neke su objavile video na YouTubeu: