Pretraga

Nagradna igra: Osvojite dvije ulaznice za koncert S.A.R.S-a u Tvornici

A- A+

Beogradska grupa S.A.R.S. večerašnjim nastupom u zagrebačkoj Tvornici započinje trodnevni i ujedno najveći solo koncert u karijeri. U hrvatskoj metropoli će također i snimiti videospot za singl ‘Klinka’ s podljednjeg albuma ‘Ikone pop kulture’. Mi vas nagrađujemo s dvije ulaznice za nedjeljni koncert, ako budete dovoljno brzi i točno odgovorite na nagradno pitanje.

Trenutno jedna od najpopularnijih beogradskih grupa S.A.R.S. održat će najveći solo koncert u karijeri – trodnevni nastup u zagrebačkoj Tvornici koji započinje večerašnjim otvaranjem. Članove spomenute grupe prilikom prvog gostovanja u Zagrebu vratili smo u srednjoškolske klupe, a ovaj put smo vas odlučili počastiti s dvije besplatne ulaznice za nedjeljnji koncert.

Izdvojeni članak

S.A.R.S. regionalni hit snimio na engleskom jeziku

Hrvatska metropola će im poslužiti i kao lokacija za snimanje videospota za singl ‘Klinka‘ s novog albuma ‘Ikone pop kulture‘. A ova beogradska grupa zadobila je simpatije mnogobrojnih fanova i zbog činjenice da svaki njihov album mogu besplatno skinuti, stoga ‘Ikone pop kulutre’ možete skinuti na sljedećem linku.

Ako budete dovoljno brzi i točno odgovorite na sljedeće pitanje, možda se nađete među dva sretnika koji će uživati u S.A.R.S.-ovim hitovima potpuno besplatno.

Što je članovima grupe poslužilo kao inspiraciju za naziv sastava:

a) inicijali članova benda

b) gitarist Satriani

c) Severe Acute Respiratory Syndrome (SARS)

Svoje odgovore šaljite na: [email protected].