Pretraga

Ne možete bez slatkog? Ove kekse možete jesti čak i ako pazite na zdravlje

A- A+

Koliko ste puta naišli na veganske i bezglutenske proizvode koji su zdravi, ali i tragičnog okusa? Sa Frank&Oli keksima nećete iskusiti ništa slično jer ovo su proizvodi puni brutalnih okusa koji će vas tjerati da pojedete još!

frank&oli

Probali smo zdrave kekse koji su prefini, a ne sadrže ni jedan štetan sastojak | Foto: srednja.hr

U svojim proizvodima koriste samo najkvalitetnije sastojke, a svaki je proizvod posebno razrađen da bude drugačiji u smislu hranjivih i zdravstvenih pojedinosti. Na taj način osigurava se izniman okus koji je iz zalogaja u zalogaj sve ukusniji.

Frank&Oli proizvodi u potpunosti su izrađeni bez palminog ulja, glukozno-fruktoznih sirupa, umjetnih bojila, aroma i konzervansa. Bogati su dijetalnim vlaknima, prirodnim mineralima i vitaminima. Svi vrlo dobro znamo da su potpuno prirodni proizvodi najboljeg okusa, a upravo to Frank&Oli keksi isporučuju bez greške.

Svi keksi su u potpunosti bez glutena te certificirani simbolom Crossed Grain koji je odobren od strane Poljskog društva za celijakiju. Ovim pristupom daje se potpuna podrška svima onima koji žive na bezglutenskoj dijeti.

Velika većina proizvoda također nosi i V-oznaku, koja označava da proizvod ne sadrži apsolutno nikakve sastojke životinjskog podrijetla, čak ni u tragovima.

Frank&Oli kekse pronađite u Deliiicije dućanima i njihovom web shopu.

frank&oli

Frank&Oli zdravi keksi dostupni su u različitim okusima | Foto: srednja.hr