Pretraga

Nedavno smo se prisjetili legendarne Dadilje, a evo kako danas izgleda njen televizijski suprug, Mr. Sheffield

A- A+

U našoj neformalnoj rubrici ‘kako danas izgleda’ volimo se prisjećati legendarnih likova našeg djetinjstva, doznati gdje su danas i čime se bave. Prije nekoliko mjeseci prisjetili smo se najpopularnije Dadilje na svijetu, koju je utjelovila Fran Drescher. Ovoga puta odlučili smo doznati gdje je danas njen šarmantni televizijski suprug, Mr. Sheffield, točnije glumac koji ga je utjelovio – Charles Shaughnessy.

Screenshot: YouTube

Charles Shaughnessy rođen je 1955. u Londonu, a oboje roditelja imali su veze s malim ekranom – otac mu je bio scenarist, majka glumica. Glumom se bavi i njegov mlađi brat.

Izdvojeni članak

Najpoznatija dadilja na svijetu nedavno je proslavila 60. rođendan: Iako ju život nije mazio još uvijek izgleda fenomenalno

Prvu veću ulogu Shaughnessy je ostvario u sapunici Days of Our Lives, a odmah nakon tog angažmana dobio je ulogu u megapopularnoj Dadilji, koja se u više navrata prikazivala i u Hrvatskoj. Pojavio se i u spinoff-u te serije Living with Fran, a nakon toga ostvario je brojne uloge u drugim serijama, od kojih su najpoznatije Momci s Madisona, Castle i The Bay.

Trenutno 63-godišnji Shaughnessy ima glumački angažman u akcijskoj komediji, a nedavno je gostovao u jednoj televizijskih emisiji, gdje je pričao o seriji putem koje je postao svjetski poznat. Otkrio je kako su on i Fran Drescher i privatno bili dobri prijatelji, ponajviše zbog njene prirodne opuštenosti, a ona je uvijek cijenila njegovo razumijevanje židovske kulture.

Drescher je nedavno otkrila i da bi se mogle početi snimati nove epizode Dadilje, a na pitanje što o tome misli, Shaughnessy je odgovorio:

– Nikad ne reci nikad!

Iako nam se čini kako emitiranje ove serije nikada nije niti prestalo, s obzirom na to koliko se puta ova serija u Hrvatskoj reprizirala, ovaj stav glavnih glumaca oko novih epizoda serije zasigurno je razveselio brojne fanove. Kako danas izgleda šarmantni Charles i što je još otkrio o svojim glumačkim danima u Dadilji, provjerite u videu u nastavku.

https://www.instagram.com/p/BkjScvGhir4/?hl=hr&taken-by=charlesshaughnessy

https://www.instagram.com/p/BjnOLT3BtWo/?hl=hr&taken-by=charlesshaughnessy