Pretraga

Prošla je 21 godina: Pogledajte kako danas izgleda preslatka Cora iz Titanica

A- A+

‘I dalje si ti moja najdraža djevojka, Cora’, riječi su to Jacka Dawsona koje su izmamile osmijeh na licu svih obožavatelja Titanica. Uputio ih je slatkoj djevojčici s kojom je upravo otplesao jedan od svojih posljednjih plesova. Malenu Coru utjelovila je Alexandrea Owens-Sarno, tada osmogodišnja djevojčica koja se i danas voli prisjetiti scena sa snimanja.

Screenshot: YouTube

Alexandrea Owens-Sarno danas ima 28. godina, a ulogu u Titanicu dobila je nakon audicije, iako je ona bila namijenjena plavokosoj djevojčici. Redatelji su najprije opazili njenu sestru koja je trebala odglumiti djevojčicu koju Cal ugrabi kako bi se domogao mjesta na čamcu za spašavanje. Sestra ulogu nije dobila, ali Alexini plesni koraci redatelje su toliko oduševili da ulogu jednostavno nisu mogli dodijeliti nekom drugome.

Kako je otkrila u intervjuu za Cosmopolitan, snimila nekoliko scena koje nisu uvrštene u film, a Leonardo DiCaprio prema njoj se odnosio jako lijepo. U pauzama od snimanja crtala je s njim, a on bi joj donosio sendviče s maslacem od kikirikija.

Titanic je sniman kada je Alexandrea imala osam godina i tada je već išla u školu. Prijatelji su je, kaže, često zadirkivali zbog uloge u filmu, a kada je Titanic postao veliki hit ljudi bi joj prilazili na ulici i tražili od nje autogram.

Alexandrea danas živi u Los Angelesu, i dalje se bavi glumom, a kako se fizički nije previše promijenila kaže kako ju i danas stranci ponekada prepoznaju.

https://www.instagram.com/p/BnX3ijShTsp/

https://www.instagram.com/p/BoAhcBfBQuZ/

https://www.instagram.com/p/Bgxcl6SBkp_/