Otkrio da se ne sjeća snimanja hit-serije: Evo kako danas izgleda zvijezda Malcolma u sredini

Iako se mnogima zbog višekratnog repriziranja ne čini da je prošlo tako puno vremena, posljednja epizoda humoristične serije Malcolm u sredini originalno je emitirana je prije punih 13 godina. Donijela je ona svjetsku slavu čitavoj glumačkoj postavi, između ostaloga i glumcu Frankieju Munizu koji tumači naslovnog lika, Malcolma. Iako danas već ima 33 godine, Muniz i dalje izgleda gotovo identično kao i kada se serija emitirala.

Scena iz pilot epizode serije Malcolm u sredini| screenshot: YouTube

Uloga naslovnog lika u seriji Malcolm u sredini Frankieju Munizu donijela je nominaciju za nagradu Emmy, a dva puta je bio nominiran i za Zlatni globus. Kako je tijekom snimanja serije ostvarivao i uloge u filmovima i serijama, poput My Dog Skipp, 102 dalmatinca, Big Fat Liar, Agent Cody Banks i drugih, u 2003. proglašen je jednim od najunosnijih holivudskih tinejdžera.

Uskoro će proslaviti 59. rođendan: Pogledajte kako danas izgleda glumica koja je utjelovila vrckastu Pipi Dugu Čarapu

Dvije godine nakon emitiranja Malcolma u sredini, Muniz je uzeo pauzu od glumačke karijere da bi se natjecao u automobilističkim serijama i u konačnici završio prvenstvo u seriji formule Atlantic Championship. Od 2012. do 2014. bio je i bubnjar benda Kingsfoil. Trenutno se bavi poduzetništvom i vlasnik je specijalizirane trgovine Outrageous Olive Oils & Vinegars.

Na žalost, ono što je obilježilo Munizov život posljednjih godina jest njegovo zdravstveno stanje zbog kojeg je prije par godina priznao kao se gotovo uopće ne sjeća događaja sa snimanja serije Malcolm u sredini,  nominacije za Emmy, niti dijela svog djetinjstva. U 2009. imao je automobilsku nesreću i slomio je leđa, a od 2012. pati od prolaznih ishemijskih napada koji nalikuju na moždane udare, ali su puno blaži. Tijekom tih napadaja mozak prima nedovoljnu količinu kisika zbog ometanog optoka krvi u žilama.

– Ne tražim suosjećanje niti da se itko brine zbog toga. To je moj život i nastavljam dalje. Moje stanje me ne zaustavlja da budem tamo gdje želim biti. Imao sam sreće što sam u životu mogao baviti svime onime čime sam se bavio. Doslovno sam imao tri posla iz snova i nastavljam dalje. Smatram da sam u nevjerojatno dobroj poziciji. Zato mi je malo neobično kada mi ljudi kažu ‘žao mi je što moraš prolaziti kroz to’, a ja si mislim ‘pa živim dosta dobro’. Ne vidim negativu, moj život smatram 100% pozitivnim, kazao je svojedobno Muniz.

Iako je posljednja epizoda u kojoj tumači Malcolma snimljena prije punih 13 godina, a Munizu su danas 33, fizički gotovo da se i nije promijenio. Uostalom, uvjerite se sami.

View this post on Instagram

It’s no secret I’ve had my fair share of health complications. #ad When I started taking medications for my mini strokes, I realized the importance of needing to take them as prescribed by a doctor. Missing one dose could lead to serious health complications. That’s why I’ve teamed up with @walgreens to give you your wake up call! I hope you check out this app and start using it for yourself, or a loved one. With the app, you can easily refill prescriptions or chat with a pharmacist 24/7. You also have access to a pill reminder, which has helped me with my crazy busy schedule. Head to the link in my bio to download the app or go into your local Walgreens and speak to a pharmacist. Let’s wake up America! #☎️ #ministrokes http://bit.ly/Frankie-Muniz-wakeup

A post shared by Frankie Muniz (@frankiemuniz4) on

View this post on Instagram

Who… Me?!

A post shared by Frankie Muniz (@frankiemuniz4) on

Odgovori