Pretraga

Otkrio da se ne sjeća snimanja hit-serije: Evo kako danas izgleda zvijezda Malcolma u sredini

A- A+

Iako se mnogima zbog višekratnog repriziranja ne čini da je prošlo tako puno vremena, posljednja epizoda humoristične serije Malcolm u sredini originalno je emitirana je prije punih 13 godina. Donijela je ona svjetsku slavu čitavoj glumačkoj postavi, između ostaloga i glumcu Frankieju Munizu koji tumači naslovnog lika, Malcolma. Iako danas već ima 33 godine, Muniz i dalje izgleda gotovo identično kao i kada se serija emitirala.

Scena iz pilot epizode serije Malcolm u sredini| screenshot: YouTube

Uloga naslovnog lika u seriji Malcolm u sredini Frankieju Munizu donijela je nominaciju za nagradu Emmy, a dva puta je bio nominiran i za Zlatni globus. Kako je tijekom snimanja serije ostvarivao i uloge u filmovima i serijama, poput My Dog Skipp, 102 dalmatinca, Big Fat Liar, Agent Cody Banks i drugih, u 2003. proglašen je jednim od najunosnijih holivudskih tinejdžera.

Izdvojeni članak

Uskoro će proslaviti 59. rođendan: Pogledajte kako danas izgleda glumica koja je utjelovila vrckastu Pipi Dugu Čarapu

Dvije godine nakon emitiranja Malcolma u sredini, Muniz je uzeo pauzu od glumačke karijere da bi se natjecao u automobilističkim serijama i u konačnici završio prvenstvo u seriji formule Atlantic Championship. Od 2012. do 2014. bio je i bubnjar benda Kingsfoil. Trenutno se bavi poduzetništvom i vlasnik je specijalizirane trgovine Outrageous Olive Oils & Vinegars.

Na žalost, ono što je obilježilo Munizov život posljednjih godina jest njegovo zdravstveno stanje zbog kojeg je prije par godina priznao kao se gotovo uopće ne sjeća događaja sa snimanja serije Malcolm u sredini,  nominacije za Emmy, niti dijela svog djetinjstva. U 2009. imao je automobilsku nesreću i slomio je leđa, a od 2012. pati od prolaznih ishemijskih napada koji nalikuju na moždane udare, ali su puno blaži. Tijekom tih napadaja mozak prima nedovoljnu količinu kisika zbog ometanog optoka krvi u žilama.

– Ne tražim suosjećanje niti da se itko brine zbog toga. To je moj život i nastavljam dalje. Moje stanje me ne zaustavlja da budem tamo gdje želim biti. Imao sam sreće što sam u životu mogao baviti svime onime čime sam se bavio. Doslovno sam imao tri posla iz snova i nastavljam dalje. Smatram da sam u nevjerojatno dobroj poziciji. Zato mi je malo neobično kada mi ljudi kažu ‘žao mi je što moraš prolaziti kroz to’, a ja si mislim ‘pa živim dosta dobro’. Ne vidim negativu, moj život smatram 100% pozitivnim, kazao je svojedobno Muniz.

Iako je posljednja epizoda u kojoj tumači Malcolma snimljena prije punih 13 godina, a Munizu su danas 33, fizički gotovo da se i nije promijenio. Uostalom, uvjerite se sami.

https://www.instagram.com/p/ByoOoveHDkd/

https://www.instagram.com/p/Bw0JP7eHUsU/

https://www.instagram.com/p/BzQwoikHMYJ/

https://www.instagram.com/p/B0BtJDin75N/